Danes je 27 Maj 2026, 00:11

Ljubitelji nogometa GTFIH!

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

Nino

Re: Ljubitelji nogometa GTFIH!

Odgovor26 Nov 2012, 18:52

ko je govora o "šutih", se vedno spomnim na tole: http://www.youtube.com/watch?v=AEnZPJsY-bM :D
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor26 Nov 2012, 19:51

r.carlos ma daleč največjo bombo :)
Pripujsal, zmagal, odpujsal.

Burzum

Odgovor26 Nov 2012, 22:04

js sem tudi treniral nogomet kakih 7-8 let, in mi NI žal da sem nehal heheh.. :p
Drugače pa sem že kr en čas za Valencio čeprav več ne spremljam tak ko včasih.

rokilo

Odgovor26 Nov 2012, 22:36

Da se sam nekaj prispevam k temi. Sam mali nogomet brcam ze kaksne 6-7 let. Vsako leto v lokalni malonogometni ligi + turnirji ki pridejo ob koncu in zacetku "sezone"; poleg tega se med tednom ko se dobimo s kolegi in pobrcamo. Tako da mi je nogomet kar pri srcu. Kar se tice nogometnih klubov in navijanja; sam odkar spremljam nogomet ( od nekje recimo 7 leta ) navijam samo za en klub: Manchester United :D . Vsec so mi zaradi prakticno vsega; od igralcev pa do trenerja - enega in edinega Sir Alexa Fergusona. Ko bo prisel njegov cas za odhod pa si na klopi MU zelim Pepa Guardiolo, ker je po mojem mnenju edina mozna zamenjava; legenda za legendo. Se top igralec: Wayne Rooney. Garac, ima moc, hitrost, znajde se na vsakem polozaju. Najboljsi nogometas trenutno pa je Leo Messi in tu bo vsak (pravi) pristas nogometa pa naj bo se tako gorec navijac reala in cristiana to tudi priznal. To bi bilo to ;)
Uporabniški avatar

Skinny

Odgovor26 Nov 2012, 23:57

Končina napisal/-a:Posnetek najlepšega gola(ZAME) v celi zgodovini nogometa

http://www.youtube.com/watch?v=Pb2qykj6_ZU

Sicer rahlo OT ma vseeno, kratka fizikalna razlaga tega neverjetnega strela. :geek:

http://www.kvarkadabra.net/pojavi/teksti/nogomet.htm
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor27 Nov 2012, 09:28

Nino napisal/-a:aja, @ugabuga, igraš stave? :D

na tole sem pozabil odgovoriti: igram zelo redko in sicer brez vidnejšega uspeha - no, enkrat (mislim, da lani) mi je en listek celo prinesel 30 evrov, ampak sem potem vse stavil na tri dost ziher zmage (še zdej se spomnim: United, Real Madrid in Valencia proti nekim dost inferiornim klubom) pa so me zajebal vsi trije klubi :D tam nekje v istem obdobju je pa kolega stavil 40€ na single tekmo Interja proti CSKA-ju v LP (pa pazi, to lani, ko je bil Inter res smeti) in se mu je res usral, ko je Inter v zadnji minuti zabil za 3-2, dobil je pa nekje 150€ potem se mi zdi :D
bench more than front squat crew
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor27 Nov 2012, 09:30

tisti,ki obvladajo sceno...živijo od stav..
Pripujsal, zmagal, odpujsal.
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor27 Nov 2012, 09:42

se strinjam - en kolega, ki je včasih fuzbaliru z nami, na FB redno objavlja svoje stavne listke in se tudi hvali z zaslužki ... če mu gre verjeti, tedensko obrne najmanj jurja.
bench more than front squat crew

Nino

Odgovor27 Nov 2012, 10:20

ja, pokaže pa samo tiste dobitne, se grem stavt :) nekateri se dejansko hvalijo z dobitnimi stavami, oglašujejo svoj "dobiček", prikrivajo pa realno stanje. Tisti ki sceno res obvladajo pa vejo kako in kaj z stavami, so bolj tiho, zato bom tudi jaz bolj tiho. :P :lol: Ali pa ilegalne stave, tukaj pa se da živeti od stav ja.

Nino

Odgovor27 Nov 2012, 10:24

rokilo napisal/-a:Da se sam nekaj prispevam k temi. Sam mali nogomet brcam ze kaksne 6-7 let. Vsako leto v lokalni malonogometni ligi + turnirji ki pridejo ob koncu in zacetku "sezone"; poleg tega se med tednom ko se dobimo s kolegi in pobrcamo. Tako da mi je nogomet kar pri srcu. Kar se tice nogometnih klubov in navijanja; sam odkar spremljam nogomet ( od nekje recimo 7 leta ) navijam samo za en klub: Manchester United :D . Vsec so mi zaradi prakticno vsega; od igralcev pa do trenerja - enega in edinega Sir Alexa Fergusona. Ko bo prisel njegov cas za odhod pa si na klopi MU zelim Pepa Guardiolo, ker je po mojem mnenju edina mozna zamenjava; legenda za legendo. Se top igralec: Wayne Rooney. Garac, ima moc, hitrost, znajde se na vsakem polozaju. Najboljsi nogometas trenutno pa je Leo Messi in tu bo vsak (pravi) pristas nogometa pa naj bo se tako gorec navijac reala in cristiana to tudi priznal. To bi bilo to ;)

Hehe, všeč mi je, da tako odkrito priznaš, da je Leo najboljši, kljub temu da navijaš za drugi klub. Mnogi so raje za ronalda, zato ker navijajo za real, ali pa zato ker ne marajo barcelone, malo je pa res tistih, ki vidijo nogometno znanje.
Glede guardiole, sem imel cmok v grlu ko je odhajal z barce, pa upam da pride še nazaj. V kak drug klub pa močno dvomim da bo šel. V zadnjih dneh pri barci je javno povedal, da se še vidijo. Upam!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov