Ni problema ti vse napišem,ker je bilo to eno izmed boljših dopustov v življenju

Organiziral čisto sam. Leteli smo iz Benetk(Ryan air) karto smo kupili malce pozno tako,da je bila cena prevoza do Barce okrog 150 eur (100eur letalska karta, ostalo bencin in parkirnina na letališču) Apartma sem rezerviral preko airbnb in nas je prišlo približno 100-150eur za pet dni(štiri nočitve). Karto za tekmo sem pa kupil ko sem pripel v Barco,ker je bilo veliko komplikacij kdo bo sploh šel na tekmo itd.(bila je ena punca z nami in to je zelo otežilo organizacijo,ker se je zmišljevala non stop

) Karto sem kupil na La rambli v enem hotelu. Karta je bila 50eur,ker štadijon ni bil razprodan in so spustili cene. Sedel sem direkt za golom tako,da prvi polčas nisem kaj preveč videl,ker sem bil za golom Barce

No drugi polčas je bil pa bolj zanimiv,ker sem bil 15m od gola Malage katerega je bombardirala Barca. Nepozaben občutek,ko Iniesta poda Messiju ta steče sam pred golmana,ga preigra in zabije gol

Če imaš namen iti ti svetujem,da vsaj par mesecev prej kupiš letalsko karto,če boš kupil karto za tekmo prek interneta mora biti oseba,ki je karto plačala s tabo,ker drugače ne dobiš kart( pravila štadiona zaradi preprečevanja huliganizma). To je to na kratko,če te še kaj zanima pa kar vpraši.