Danes je 29 Apr 2026, 20:06

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Terminator

Re: OFF TOPIC

Odgovor03 Dec 2012, 20:43

men je najbol smešno k govorijo, da vsi hočjo na lažji način!?! wtf?! kaj so pa pizdarije k si jih dajejo v rit? to je zame easy way... plus, da se mi zdi da je težje met organizirano seštevanje makrotov, kot pa en in isti jedilnik non stop... (pol k se navadš je sicer izi)

pa kakšen internet guru?!? očitno sploh nimajo pojma kdo je DOKTOR Layne Norton, ki je dejansko svoje trditve znanstveno in praktično dokazal.

itak je pa takoj k daš nekoga za dober primer -> genetik...

vsak ma svoje mnenje, ampak ne razumem, kako lahko sploh kdo na tak način piše o nečem kar ni nikoli probal, niti prebral kej o tem...
Uporabniški avatar

Mr. Eos

Odgovor03 Dec 2012, 20:57

Eni majo pač vlke frustracije če so drugi bolj uspešni od njih. Je pa najlažje s prstom pokazat na nekoga in rečt da je na igli. Namesto da bi mu bil Jure vzor, tak kot nekaterim izmed nas ;)
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor03 Dec 2012, 21:19

lol.. ta Markec si je pa res vzel Jurca na piko.. sam ker debil no. Clovek ne zna niti prebrat kaj se mu odpise. Sicer nisem oseba, ki bi sovrazila kogarkoli, samo tak tip folka mi pa res spravi kocine pokonci... po domace.. posteno mi grejo na jetra.. iz teksta prebere le tisto kar njemu pase in potem to obraca na 1001 nacin in smo spet na zacetku. Takim najraje sploh ne posvecam pozornosti in jih ignoriram, saj menim, da je moj cas prevec dragocen, da bi ga izgubljal za njih.
Razumem pa Jurca.. ce bi mene obtozeval, bi ga pomoje izsledil in se osebno soocil z njim..
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor03 Dec 2012, 21:46

Objavljeno na THE forumu:

Priljubljenih produktov Almond in Peanut Butter zaradi težav z uvozom žal ne bomo več imeli v naši ponudbi.

Vse sladkosnede, ki ta dva izdelka radi uporabljajo za zdrave sladice obveščamo, da bo zaloga trajala najkasneje do konca januarja, lahko pa bo zmanjkala že prej.

Mogoče velja opozoriti še na spodnjo akcijo.
http://www.the-nutrition.com/store/inde ... 1%C4%8Dobe

Škoda!
jutr se nardi zaloga 8-)
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor03 Dec 2012, 21:49

O hudo to je zdaj prava ponudba zame! :D

EDIT: Pa da ti slučajno ne pride na pamet vse pokupit!
Te bom oropala :D
Zadnjič spremenil Šuša, dne 03 Dec 2012, 21:52, skupaj popravljeno 1 krat.
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor03 Dec 2012, 21:50

res škoda. občasno kak pinat, je še zmeraj pasal :mrgreen:
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor03 Dec 2012, 22:01

Uf, sem že kar malo pozabil na tisto debato (če lahko temu sploh tako rečemo) z Markcem. :lol:

Jure, a je potem morda prišlo do kakšnega epiloga? Ti je plačal test?

Ni bilo epiloga, ni bilo testa. Prepričan sem, da bi Markec kaj hitro nehal dvomit o mojem natural statusu, če bi se srečala v živo in padla v kakšno debato - mislim, da je še vsak, ki me je vsaj malo bolj spoznal, prišel do tega zaključka. ;)

Sicer pa saj veš kako je: preko spleta je vsak malo bolj pogumen, malo bolj glasen, pogovor pa med drugim tudi zaradi pomanjkanja nebesednega sporočanja niti približno ne more doseči ravni pogovora v živo in stvari pogosto izpadejo drugače, kot bi v realnosti.
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor03 Dec 2012, 22:22

Jutri dopoldne (cca. 11.00-12.30) bova z Evo trenirala v Ljubljani v Sokolu Vič - če bo kdo tam, naj kar pocuka za rokav! ;)
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor03 Dec 2012, 22:55

Jaz bom 100% :D
We're born and then we die. What will you do in the meantime?

Kristijan

Odgovor03 Dec 2012, 23:26

A zdaj so še z gas masko začeli trenirat https://www.facebook.com/photo.php?v=3429125345267
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov