Za današnji trening se sploh ne morem odločiti, ali je bil dober ali slab.
Sprednji počep, 3RM, 115 kg -
ostal spodaj pri 2. ponovitvi, čeprav sem to težo že dvignil 3-krat na prejšnjem treningu. Snatch, 6×2×40 kg, nato sem še malo počasi nalagal do 1×55 kg -
zadovoljen s tehnikoClean, začel sem z 2×30 kg in postopoma nalagal do 1×75 kg, skupaj je bilo verjetno okrog 15 serij -
končno tudi clean tehnično boljšiZadnji počep, 115 kg × 8, 7, 6 -
najboljši dvigi v tem ciklu (+17,5 kg)Snatch pull s pavzo pri kolenih, 3×5×77,5 kg
Clean pull s pavzo pri kolenih, 3×5×85 kg
Na začetku sem naredil eno uro dela za mobilnost in prehabilitacijo, tako da je (tudi zaradi nore gužve) vse skupaj trajalo debele tri ure. Pravkar sem prišel domov lačen kot volk in čakam, da bo pripravljeno testo za pico.

Pri front squatu še ne vem, kaj bom naredil, ker me pri težah nad 100 kg precej "trese" med spuščanjem. Zgleda kot da imam zelo slabo stabilizacijo/moč trupa ali pa kot da se mišice
"ne znajo zmenit", katera se naj sproži. Verjetno bom malo resetiral težo in dodal še več vaj za izboljšanje stabilizacije (overhead počep npr.

). Nisem pa prepričan, da bo to rešilo težavo, ker me trese samo med spuščanjem v luknjo. Vsekakor moram še premisliti.
P.S.: Danes je bila v fitnesu samo 38% vlažnost zraka, tako da sem si skoraj med vsako pavzo brisal nos in oči. Trening vsesplošne pripravljenosti!