/signed
moj sodelovc ma ful hud moto "za sebe se brigi"

Sej ti nič ne škodujejo al kaj? Manj kot kadilci (pasivno kajenje etc). Noben te ne sili kupovat dodatkov, pit alkohola, kadit cigarete al pa kakrol. Marketing je marketing in se delno regulira ( nov zakon -
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 3Asl%3APDF ) kar je tudi OK. Ogromno stvari se overhypa (poglej samo kolk plačaš za tv če je za 5" večji od sosedovega etc)... pa ni s tem nič narobe. svoboda izbire. Al pa precenjena applova roba (ob prvega do zadnjega, rečem to jaz k imam iphone 5) oz poglej android sceno ki je enaka kot prehranski dodatki k lahko kupiš aparat ki obljublja 1000x več kot dejansko da.
Za vsako aktivnostjo človeka je cilj bogatitve pa čeprav samo svojega znanja, sej mi tutnebi tle gor postal če ne bi prčakval da bomo prejel kako informacijo (znanje je kr neki vredno) al pa se zabaval (sprostitev je precej draga zadeva) sami vzdrževalci strani (hostat en takle webpage pride recimo 50eur letno, pol pa še čas za moderiranje in pisanje vsebin) pa niti niso tako naivni da ne bi imel širše slike (svetovanje in trenerstvo recimo, pa mogoče še kaj, nič slabega na tem seveda).
lp