David Brunšek napisal/-a:Če naslednji/prejšnji dan ne znižaš kcal je to tvoja odločitev in veš da boš zaradi tega dobil nekaj maščobe. Potem to ni IIFYM. Če želiš optimum, narediš tako kot je rekel Jure.

ampak teoretično jih lahko za neko kratko obdobje dobiš in potem nazaj zgubiš..to mogoče ni obdobje 3 dni ampak 3 tednov...mogoče ni IIFYM v strogem pomenu besede, ampak basically je v endefektu isto..al ne
jaz že vem da ne morem v roku 3 dni regulirati med prazniki..npr. en dan smo pri nas, potem pri stari mami, teti..enostavno se mi ne da niti obrazlagati celotni razširjeni žlahti da imam makrote zafilane

pa po pravici povedano raje uživam v srečanjih (in hrani), ki so zelo redka, kot pa da bi kalkulirala..nekaj sem že vnaprej kompenzirala v začetku meseca, nekaj bom januarja..do konca meseca bo vse po starem, pa me ne bo obremenjevalo niti en prazničen dan

EDIT: ne govorim, da se je treba brutalno preobjesti..pač v mejah normale, da ti ni ravno slabo

ni optimalno, je pa vseeno še vednno zdrav odnos do hrane (spet pač nek trade-off če lahko en mesec živiš z malo slabšo formo, ali ti je nujno biti ripped 24/7/365 - potem seveda tudi božiček ni noben izgovor in je treba stisniti zobe) -
potrebno je imeti pri sebi razčiščeno in ne najprej jesti & potem jamrati, ali pa ne-jesti in biti slabe volje ko drugi jejo
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.