David Brunšek napisal/-a:Ima kdo kakšno idejo, kje jutri trenirati v okolici Celja/Velenja (ali LJ s poceni enkratnim obiskom)? Večina fitnesov je jutri zaprtih.
MaxxGym pa Tivoli maš pocen prek študetnske vadbe. Tivoli odprt od 2h dalje ...
David Brunšek napisal/-a:Ima kdo kakšno idejo, kje jutri trenirati v okolici Celja/Velenja (ali LJ s poceni enkratnim obiskom)? Večina fitnesov je jutri zaprtih.
Jutri je BIT odprt od 11h dalje, tako da si vabljen . Jaz bom ob 11h že tam. Moram kak PR podret .
David Brunšek napisal/-a:Hvala vsem za prijazno pomoč! Bom kontaktiral Mateja, če ne pa pridem do Bit-a (čeprav bo gužva jutri najbrž nora).
Hmm.. pomoje bomo zjutraj v bitu Ferrarilover, Doltar, Bojči in moja malenkost. Obicajno po praznikih oz. vikendih ni ravno neka guzva v bitu. Mogoce nas pa presenetijo .
alexjug napisal/-a:Hmm.. pomoje bomo zjutraj v bitu Ferrarilover, Doltar, Bojči in moja malenkost. Obicajno po praznikih oz. vikendih ni ravno neka guzva v bitu. Mogoce nas pa presenetijo .
Uff.. kok smo se gužval . V gymu vsi zgoraj omenjeni + še trije, ki so slučajno prišli mimo .