Danes je 01 Maj 2026, 08:57

Train Insane, or remain the same.

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Dzezy

Re: Train Insane, or remain the same.

Odgovor30 Dec 2012, 11:06

Bravo za formo!
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor30 Dec 2012, 16:56

BRAVO Miha!!!!!
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor30 Dec 2012, 19:44

@Jure Rus: hvala, means a lot!

@inal3igh: se javiš za snemalko?... pa še najboljši gres boš jedla :mrgreen: Za pre-workout zjutraj imam 100g mešanih kosmičev (krogljice, Lion cerial, .....) z instant kavo!

@alexjug: hvala enako tastar! Če pogledam še na to da imaš šiht, familijo... kapo dol ;)

@BostjanBavcon: mislim, da si me to že enkrat prašal, lahko pa samo rečem, da takrat nisem jedel tako dobro! :mrgreen:

@Dzezy & Šuša: hvala za support!

Danes... spet en polom, kar se tiče treninga... Bi bilo bolje, če bi ostal doma in se spočil, tako pa sem šel trenirat s prevelkim musklfibrom v nogah in erektorjih, meča so bila pa tok zategnjena, da sem se prvo skoraj 1h raztegoval, da je bilo nekaj čemur se je lahko reklo počep. Ne bom rekel, da je bil cel trening zanič, samo tist "ključni" del (1+, prva - in edina - je bila še nekako lahka, druga me je pa "potlačila" in sem nekje na sredini rekel, fuck this shit - od samega nezadovoljstva)... zato sem se za asistenco odločil, da bom delal z večjim občutkom in tudi nižji Box Squat. Kakorkoli že počasi se že privajam na to in se ne sekiram več toliko in razumem da ni vsak dan, ko se počutiš "very olympic". V tem ciklu me čakata še dva treninga in se že veselim DELOADA - si nisem mislil, da bom kdaj to rekel :mrgreen:
Plan treninga:
Slika

PWO meal, pizza - vidi kdo kje krompir!?!? BUT it's there! tokrat spet ekspirimentiral, s paličnim mešalcem zmixal krompir skupaj z nekaj smetane in mleka ter nekaj začimb in premazl na peki papir... čist hudo :lol:
Slika

Malica tokrat čapalinke z nutella-smetano :twisted:
Slika Slika

To je to za danes, jutri načeloma off... mogoče kaj intervalcev, če bom pri volji :P
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor30 Dec 2012, 20:06

wow huda forma & slike hrane :D
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor01 Jan 2013, 20:26

@michelangelo: tenkju!

1.1.2013 :lol: dan kot vsak zato smo seveda trenirali :mrgreen: na sporedu je bil BP 1+, malo optimistično sem razmišljal o 3eh ponovitvah vendar sem realno vedel da bom skupaj spacal samo 2 :) dober trening z malo debateranja po fitnesu :lol:
Plan treninga:
Slika

Ker se je fitnes odprl šele ob 11ih sem vse skupaj malo zamaknil tako, da sem imel danes tri namesto štirih obrokov.

Pre-workout so mešanica različnih kosmičev + instant kava z izjemo danes še nekaj wheya notri ter po vrhu cimet, vedno pa pozabim dokumentirat :lol:

PWO obrok, same old, but different:
Slika

Večerja - spet preveč gresa tokrat okus toffe/nugat :mrgreen: :
Slika

Jutri bom dal vse od sebe na DL 1+! :twisted:
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.

dado20

Odgovor02 Jan 2013, 16:50

Kje pa kupuješ gres? 8-)
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor02 Jan 2013, 20:11

@dado20: v trgovini... ko ga zmanjka ali gre proti koncu ga kupim kjer se pač spomnim ... nimam priljubljene destinacije oz. ferme zdroba.

Today i did DL 1+ <-- Hud trening, res sem fascineran nad tem kako hitro napreduje grip oz. mi sploh na misel ne pride med serijo, da bi mi štanga hotla pobegnit iz rok.
Plan treninga:
Slika

Danes sem dokumenteral svoj Pre-workout meal:
Slika

PWO meal, same old story:
Slika

Za večerjo danes: Inception - gres v pudingu :mrgreen:
Slika Slika

Danes je bil zadnji trening v 4. ciklu. Sedaj me čaka "zaslužen" deload teden. Plani so taki, da bom probal čim več delati na mobilnosti ter dopolnit-izpopolniti plan treninga.

Maja

Odgovor02 Jan 2013, 20:17

Ferrarilover napisal/-a:

Večerja - spet preveč gresa tokrat okus toffe/nugat

Tell me more :D .

Btw: a vedno ješ pred kompom ? :mrgreen:
"Abs are made in the kitchen, glutes are made in the gym." Bret Contreras
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor02 Jan 2013, 20:41

@Maja: uporabil sem ta puding ter whey od MP z okusom toffee, večino časa res jem za kompom, ker ponavadi gledam kako serijo ali pa film.
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor03 Jan 2013, 00:39

Hahaha glede na količino bi rekla da ješ dobro uro ja :lol:
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov