@Jure Rus: hvala, means a lot!
@inal3igh: se javiš za snemalko?... pa še najboljši gres boš jedla

Za pre-workout zjutraj imam 100g mešanih kosmičev (krogljice, Lion cerial, .....) z instant kavo!
@alexjug: hvala enako tastar! Če pogledam še na to da imaš šiht, familijo... kapo dol
@BostjanBavcon: mislim, da si me to že enkrat prašal, lahko pa samo rečem, da takrat nisem jedel tako dobro!

@Dzezy & Šuša: hvala za support!
Danes... spet en polom, kar se tiče treninga... Bi bilo bolje, če bi ostal doma in se spočil, tako pa sem šel trenirat s prevelkim musklfibrom v nogah in erektorjih, meča so bila pa tok zategnjena, da sem se prvo skoraj 1h raztegoval, da je bilo nekaj čemur se je lahko reklo počep. Ne bom rekel, da je bil cel trening zanič, samo tist "ključni" del (1+, prva - in edina - je bila še nekako lahka, druga me je pa "potlačila" in sem nekje na sredini rekel, fuck this shit - od samega nezadovoljstva)... zato sem se za asistenco odločil, da bom delal z večjim občutkom in tudi nižji Box Squat. Kakorkoli že počasi se že privajam na to in se ne sekiram več toliko in razumem da ni vsak dan, ko se počutiš "very olympic". V tem ciklu me čakata še dva treninga in se že veselim DELOADA - si nisem mislil, da bom kdaj to rekel
Plan treninga:

PWO meal, pizza - vidi kdo kje krompir!?!? BUT it's there! tokrat spet ekspirimentiral, s paličnim mešalcem zmixal krompir skupaj z nekaj smetane in mleka ter nekaj začimb in premazl na peki papir... čist hudo

Malica tokrat čapalinke z nutella-smetano

To je to za danes, jutri načeloma off... mogoče kaj intervalcev, če bom pri volji

I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.