Danes je 26 Apr 2026, 09:42

najpomembnejši in najbolj učinkoviti dodatki

Pogovori in vprašanja o prehrani in vsem ostalem, kar vnesemo v telo.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

ronnie

Re: najpomembnejši in najbolj učinkoviti dodatki

Odgovor05 Jan 2013, 00:11

Kreatin 1% ?!!. Do not think so..vsaj pri meni ne:)). Ko ga končam jemat.se mi vedno pošteno pozna na moči in vzdržljivosti skozi celoten trening nasploh.
http://lukafilipic.blogspot.com
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor05 Jan 2013, 00:16

Jap, Laynu taka situacija vsekakor ne koristi, kar se tiče njegovega znanstvenega dela, čeprav je odličen športnik, trener in človek ter verjamem, da svoje delo opravlja dobro. Navzkrižje interesov je (žal) močno.

Ina, to se tudi jaz sprašujem! :) Ne vem sicer, kateri video si gledala, ampak zadnje čase je svoje mnenje o vnosu amino kislin/beljakovin po debatah z Alanom Aragonom precej "omilil". :)

ronnie napisal/-a:Kreatin 1% ?!!. Do not think so..vsaj pri meni ne:)). Ko ga končam jemat.se mi vedno pošteno pozna na moči in vzdržljivosti skozi celoten trening nasploh.

Ronnie, tudi po študijah bi naj bil kreatin najbolj učinkovit izmed vseh dodatkov pri našem športu, ampak v praksi smo že enkrat ugotavljali na forumu, da malokdo opazi razliko. Srečnež! :)
Glede na to, da je poceni in dobro raziskan se pa strinjam, da se ga splača poskusiti in videti, ali kaj pomaga ali ne. Želim poudariti to, da ne bo jemanje/nejemanje kreatina iz tebe naredilo zmagovalca ali poraženca in da ni nobena čudežna zadeva (v večini primerov precej neopazna).
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor05 Jan 2013, 00:26

http://www.youtube.com/watch?v=6c7yr5M7MRI

0:50

da ne bo kdo reku da trollam 8-)

sicer govori o "manj" obrokih, ampak še vedno je 4x na dan in 1x na noč..sicer meni je vseeno kako kdo je :D samo mi je pa res zanimivo zakaj ravno ponoči (ker če se že gremo tipičnega BB styla, je ravno vstajanje ponoči za eno merico kazeina prvo na spisku)
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor05 Jan 2013, 00:32

inal3igh napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=6c7yr5M7MRI

sicer govori o "manj" obrokih, ampak še vedno je 4x na dan in 1x na noč..sicer meni je vseeno kako kdo je :D samo mi je pa res zanimivo zakaj ravno ponoči (ker če se že gremo tipičnega BB styla, je ravno vstajanje ponoči za eno merico kazeina prvo na spisku)

Če uporabim laično razmišljanje:
Video ima 6000 ogledov, če bi bilo od teh hipotetično 6000 ovc, bi lahko s tako preprosto poceni izjavo dnevno prodali 6000 meric kazeina več.
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor05 Jan 2013, 00:35

:)
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor05 Jan 2013, 01:03

gujdek napisal/-a:
inal3igh napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=6c7yr5M7MRI

Če uporabim laično razmišljanje:
Video ima 6000 ogledov, če bi bilo od teh hipotetično 6000 ovc, bi lahko s tako preprosto poceni izjavo dnevno prodali 6000 meric kazeina več.

pa sej to mi ravno ni jasno..ker je čist contra legem temu kar on običajno preacha :evil: (in mi ni preveč všeč - kar še ne pomeni, da nič kar pravi, nima pointa - mi pa da misliti)
jaz pač skeptik kot skeptik - hočem vedno vedet, kaj je za vsem (no sicer v 90% je odgovor zelo podoben ---> $$)
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.

MAD MAX

Odgovor19 Jan 2013, 20:16

Btw kdor kaj da na pre-workou izdelek je tole TOPŠIT ( sicer je v podatkih na tej strani nekaj stvari več notri ( verjetno zaradi EU zakonov o sestavinah )

http://www.fit-shop.si/index.php?id_izd=150

Jaz ga ne morem prehvaliti, pa sem stestiral že praktično vse preworkout izdelke, ampak pri tem sem dejansko lahko +2 uri na fitnesu pa imam še toliko energije da je to noro.

Nino

Odgovor19 Jan 2013, 21:25

Če bi dobil kje kakšen tester bi ga sprobal samo zarad fore da vidim če res pali :) btw človeka ki ima v lasti to trgovino poznam osebno, mogoče dobim kakšen tester pa sporočim :)

edit: kakšno porcijo pa si vzel - 13 g? Drugače pa niti ni tako drag...

aja, pa še to, tisti ki se malo bolj spoznate na zadeve, je v njem kaj "strupenega" (prepovedanega, oz. kakšno čudno ime?) :twisted: ?
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor19 Jan 2013, 21:46

ni videt, da bi bilo kaj takega not.

kefets

Odgovor20 Jan 2013, 00:00

Ko sem še uporablal preworkoute je tudi meni tale stvar noro delovala, medtem ko drugo nič, pa je imelo skoraj isto sestavo..
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prehrana

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov