Danes je 25 Apr 2026, 21:04

prehrana

Pogovori in vprašanja o prehrani in vsem ostalem, kar vnesemo v telo.
  • Avtor
  • Sporočilo

alpha

Re: prehrana

Odgovor07 Jan 2013, 13:59

PublicEnemy_NO_1 napisal/-a:ĐIZS ljudje pa kaj je z vami ?

Kje pa je kdo sploh prebral, da jaz zagovarjam kakršnokoli rotacijo vlaknin ?
Edino, kar zagovarjam je povečan vnos vodotopnih vlaknin.
Pa odkod tebi gujdek ideja, da jaz priporočam Poliqiuinovo prehrano ali dodatke ?
Tista tema, ki si jo polinkal je bilo govora o treningu in ni enega mojega prispevka na forumu kjer bi jaz kakorkoli zagovarjal Poliquinovo prehrano ali dodatke ipd.
Edino kar je bilo govora kadarkoli je bilo o trening shemah oz. idejah.

Pa še nekaj - David tebi se posebej zahvaljujem, da si ustvaril tu na forumu tako dobro mnenje o meni, da se določeni člani tega foruma čutijo poklicane, da se norčujejo iz mojega zdravja in izgleda.

Jaz sem imel res v mislih, da priporočaš rotiranje in nisem s tem mislil nič škodoželjnega, zato sem te tudi pozval, da to potrdiš ali ovržeš. Dopuščam možnost, da sem malo pomešal z Bitencem, ki pa dejansko tako priporoča: http://www.the-xtreme.com/index.php?topic=10286.20 . Če sem se zares zmotil, se opravičujem. Lahko pa se sedaj napišeš svoje dejansko mnenje ;) .

Kar se tiče drugega dela odgovora, si pa verjetno tokrat ti pomešal stvari. Na tem forumu se nikoli nismo norčevali iz tvoje bolezni, niti je nismo omenjali. Enako velja za izgled. Če bi ga že komentirali, bi ga po mojem prej (opravičeno) pohvalili, kot pa obrekovali. Določeni forumaši iz Maxximuma in THE, ki to počno, kolikor je meni znano, niso naši člani.
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor07 Jan 2013, 15:06

PublicEnemy_NO_1 napisal/-a:Pa še nekaj - David tebi se posebej zahvaljujem, da si ustvaril tu na forumu tako dobro mnenje o meni, da se določeni člani tega foruma čutijo poklicane, da se norčujejo iz mojega zdravja in izgleda.

Slika
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor07 Jan 2013, 15:20

Tale bo pomoje bolš ;)
Slika
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

Sydney

Odgovor07 Jan 2013, 16:44

gujdek napisal/-a:
wade napisal/-a:Gujdek kaj pa misliš o ketonski kot jo grom zagovarja samo glede zdravja. Sam se je sicer niti slučajno ne mislim lotit zarad nešteto razlogov zanima me zgolj informativno. Recimo da si teoretično 99% svojega življenja v ketozi ne pride do nikakršnih komplikacij oz je to celo zelo zdravo?

Bom napisal kakšen post o tem v kratkem...

Tudi mene zelo zanima tvoje mnenje o tem! Priporočam, da kar novo temo odpreš, ko boš imel čas napisat! Hvala ;)
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

mulc

Odgovor07 Jan 2013, 17:13

Sicer bom kar dobro zmotil temo, ampak :
http://www.zps.si/za-medije/izjave-za-j ... Itemid=723

"Pri tem načinu kuhanja je pri svežih ribah pričakovana izguba teže zaradi vsebnosti vode največ 15 %, vendar se je pri večini testiranih vzorcih teža zmanjšala za več kot 30 %, pri dveh vzorcih celo za več kot 40 %."
Uporabniški avatar

Band3

Odgovor07 Jan 2013, 17:19

PublicEnemy_NO_1 napisal/-a:ĐIZS ljudje pa kaj je z vami ?
Pa še nekaj - David tebi se posebej zahvaljujem, da si ustvaril tu na forumu tako dobro mnenje o meni, da se določeni člani tega foruma čutijo poklicane, da se norčujejo iz mojega zdravja in izgleda.

A lahko daš link do inkriminirane teme? Malo smeha mi manjka.
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor07 Jan 2013, 17:23

Nikoli jih nisem maral, kot da bi moko jedel. :D Če že, raje pojem tuno iz konzerve, svežega lososa ali pa sardele.
Ko sem pa tole : http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/ videl, me je pa sploh minilo.
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651

Bodie

Odgovor08 Jan 2013, 22:21

Tisti, ki se na IIFYM poslužujete tudi alkohola, kaj ponavadi pijete na dieti, ko greste ven žurat recimo enkrat tedensko? Vem, da je alkohol strup za telo itd... sam vseeno me zanima.

Pa še recimo, če imam ob sobotah re-feed z 400-500g OH na dan, ali bi bilo zelo narobe, če bi na ta dan spil nekaj več alkoholne pijače, ki vsebuje kar nekaj OH kot recimo vino ali pa pivo. Seveda, ne mislim takšnih količin, da bi potem bruhal, bi pa to bilo več kot le kozarček vina ali pa steklenica pive na večer.
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor08 Jan 2013, 22:32

Jack ♥
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prehrana

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov