12 Jan 2013, 11:27
David, kdo pa je začel z tem ? Spomni se ko sem te prvič klical ko je Marko ugotovil, da nekaj z zvezi z tabo "smrdi" in sem te jaz še celo branil pred njim. On je bil še celo tako fer, da ti je omogočal še dalje ugodnosti čeprav se nisi ravno korektno obnašal.
In potem tvoj slavni zapis v blogu češ da si bil zaslepljen in zaveden itd. in si se končno izvil iz primeža ali kaj si že napisal ... to so bile te laži David ker dobro veš, da te ne jaz ne Marko nisva nikoli v nič silila.
Bodi toliko fer pa povej to ljudem enkrat po resnici.
In seveda tega nisi napisal - to so izjave ljudi tvojih gorečih "fanov" ki so mi pisali vse žive možne žaljivke na PM na PF forumu češ kako smo mi barabe, zlobni itd. da smo te izkoriščali in vse ostalo že omenjeno.
Kako so pa prišli do teh info ? Predvidevam da od tebe ker so zmes bili detalji ki jih si niso mogli zmislit ( prodaja izdelkov )
Vse ostalo pa je potem posledica tega. In ja bil sem hudo užaljen da mi ljudje pišejo take stavri ker preprosto ne držijo.
In ta izjava ali ideja o tem, da sem jaz bil prizadet ker si začel drugače trenirat ipd.
Povej članom, da se odkar si šel študirat v LJ nismo slišali po telefonu mogoče niti 3x ( se ne spomnim več ) tako da o kakih sugestijah glede treninga in prehrane z moje strani sploh ni moglo bit govora če se prav spomnim sva nazadnje govorila o B.........u ki si si ga nabavil zaradi težav. In če bi jaz imel kakršnekoli probleme z tvojim treningom bi ti verjetno to takrat omenil.Takrat si že kolikor jaz vem delal WSB. Enako z dodatkih o njih nisva govorila še dalje čese prav spomnim.
Šlo se je samo zato, da si na najgrši način začel z promocijo samega sebe in to je, da si ljudi, ki so ti bili včasih prijatelji dobesedno potunkal v drek in potem igral neko žrtev.