Danes je 24 Apr 2026, 09:45

David Brunšek

Na vaša vprašanja odgovarjata Natural INBA Pro Jure Rus in David Brunšek.
  • Avtor
  • Sporočilo

Nino

Re: David Brunšek

Odgovor16 Jan 2013, 06:01

hitrejši metabolizem večkrat si na wcju? :)
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor16 Jan 2013, 07:11

Nino napisal/-a:hitrejši metabolizem večkrat si na wcju? :)

ne...right, David?
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor16 Jan 2013, 09:42

inal3igh napisal/-a:

ne...right, David?

Yep.. tudi to je lahko pokazatelj hitrega metabolizma, ni pa nujno.
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!

Nino

Odgovor16 Jan 2013, 18:06

Danes enaka zgodba. Utrujen, utrujen, utrujen. Sploh se nisem spravil trenirat čeprav sem nameraval it, ker se mi je zehalo že ko sem pomislil da bom šel trenirat. Niti ni tiste prave volje. Res se mi ne sanja kje tiči razlog, v službo hodim od 24. decembra, tako da to ne more bit, da bi zaradi službe bil utrujen, itak sem pa v službi 99% na riti. Je pa takšna služba da moram biti 100% zbran pa pazit skoraj vedno. Pomislil sem na premalo spanca, čeprav grem spat ob 9:00, vstanem pa ob 5:45. Dobro, ko zaspim, je ura 10:00, tako da še vseeno je to skoraj 8 ur spanca. Ponoči se sicer velikokrat vsaj 1× zbudim.
Kakšna viroza mogoče? :?

edit:

PS: že zdaj se počutim tako, da bi najraje odšel direkt spat. Pri meni je samo problem, ker nisem vajen vstat na budilko, prej sem se praktično eno leto budil kadar sem pač hotel vstat...

Kaj pa praviš na tole: Na koncu pa ugotovim, da je krivo to, da sem nehal štet makrote pa jem vse povprek brez nadzora!?! :lol: Misliš da je možno to? :)
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor16 Jan 2013, 18:52

alexjug napisal/-a:
inal3igh napisal/-a:

ne...right, David?

Yep.. tudi to je lahko pokazatelj hitrega metabolizma, ni pa nujno.

Prebava je samo razgradnja hrane v prebavilih.
Presnova (metabolizem) pa so procesi, ki potekajo po celem telesu: izgradnja tkiv, sinteza snovi, pridobivanje energije itd.

Presnova =/= prebava!

Torej, eno lahko spremlja drugo, nima pa št. obiskov wc-ja nobene direktne povezave s hitrostjo metabolizma/presnove. ;)
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor16 Jan 2013, 18:55

Nino napisal/-a:Danes enaka zgodba. Utrujen, utrujen, utrujen. Sploh se nisem spravil trenirat čeprav sem nameraval it, ker se mi je zehalo že ko sem pomislil da bom šel trenirat. Niti ni tiste prave volje. Res se mi ne sanja kje tiči razlog, v službo hodim od 24. decembra, tako da to ne more bit, da bi zaradi službe bil utrujen, itak sem pa v službi 99% na riti. Je pa takšna služba da moram biti 100% zbran pa pazit skoraj vedno. Pomislil sem na premalo spanca, čeprav grem spat ob 9:00, vstanem pa ob 5:45. Dobro, ko zaspim, je ura 10:00, tako da še vseeno je to skoraj 8 ur spanca. Ponoči se sicer velikokrat vsaj 1× zbudim.
Kakšna viroza mogoče? :?

edit:

PS: že zdaj se počutim tako, da bi najraje odšel direkt spat. Pri meni je samo problem, ker nisem vajen vstat na budilko, prej sem se praktično eno leto budil kadar sem pač hotel vstat...

Kaj pa praviš na tole: Na koncu pa ugotovim, da je krivo to, da sem nehal štet makrote pa jem vse povprek brez nadzora!?! :lol: Misliš da je možno to? :)

Če boš čakal na idealen dan, ko se boš počutil spočitega, super razpoloženega itd. boš treniral ravno 2-krat na leto. Tako počutje se mi zdi povsem normalno za ta letni čas in po 8-urnem delu. :)

Če imaš vročino, si bolan, če ne najbrž nisi.

Sicer pa mislim, da si si odgovoril že sam:
Pri meni je samo problem, ker nisem vajen vstat na budilko, prej sem se praktično eno leto budil kadar sem pač hotel vstat...

Na koncu pa ugotovim, da je krivo to, da sem nehal štet makrote pa jem vse povprek brez nadzora!?!

Oboje je zelo verjetno. Po preveč hrane je vsak človek zaspan in utrujen. ;)

Nino

Odgovor16 Jan 2013, 19:39

Hvala za enkrat. Jutri štejem naprej, pa sporočim kako bo. ;)

Sydney

Odgovor17 Jan 2013, 12:48

Enako vprašanje kot za Jureta, še za tebe: Zanima me, s katerimi vse pristopi k prehrani imaš osebne izkušnje, poleg IIFYM?
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor17 Jan 2013, 16:10

Kaj vse sem probal sam? Ojoj. Ogromno neumnosti. :)
- dieta ala riž&piščanec
- cikliranje riž&piščanec
- prava ketogena dieta (to kar je danes 70:30)
- samo kosmiči kot vir OH dieta
- "clean" dieta (veliko zelenjave, brez t.i. junk hrane ipd. - to kar je danes paleo)
- predelana UD 2.0
- Lyle's Rapid Fatloss Solution (beljakovinska dieta)
- Lyle's Stubborn Fat Solution
- Lyle's UD 2.0
- samo sadje kot vir OH dieta
- vsi mogoči protokoli z dodatki okoli treninga (šejki in razni ekstrakti/drugi dodatki 30 min pred, med, takoj po, 30 min po, 1 uro po in 2 uri po)
- amino pulzing
- in verjetno še kaj ...
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor17 Jan 2013, 16:35

Slika
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašajte Davida in Jureta

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov