Danes je 29 Apr 2026, 01:29

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

Kami

Re: OFF TOPIC

Odgovor24 Jan 2013, 18:30

Band3 napisal/-a:Ce imas probleme z zatikanjem, je najboljsa opcija Sansa Clip. :D Poleg baje odlicne kvalitete (razne apple zgoni na vseh testih) ponuja tudi OK ceno. Je pa tudi lustkan in ima, kot ze ime pove, sponkico za zatikanje za hlace/majico. Jaz imam sicer enega starega philipsa na isto foro, vedar tistega modela ne delajo vec.

http://www.ceneje.si//search_new.aspx?q ... lip&page=1

Jaz sem uporabljal Sansa Clip pred leti (prvi model) in sem bil zadovoljen.

Sedaj pa ze tudi sam uporabljam telefon kaksne dve leti, kar sicer ni najboljsa izbira, ker je kot da bi zravel nosil cigel in ga pri nekaterih vajah moram tudi odstranit.

Sem tudi ze pred letom probal tisto drzalo / ovitek, ki si ga das okoli podlahti / bicepsa ampak meni ni ustrezalo sploh :D
michelangelo napisal/-a:preveč je lih prou :D
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor24 Jan 2013, 19:25

Kami napisal/-a:Sem tudi ze pred letom probal tisto drzalo / ovitek, ki si ga das okoli podlahti / bicepsa ampak meni ni ustrezalo sploh

Moti curlanje. :)
Mati, masla bi!

Kami

Odgovor24 Jan 2013, 19:34

Ja, mene osebno je motilo pri vsaki vaji za zgornji del. Edino pri kardiu gre skozi :D

Drugace pa tukaj v US ogromno ljudi uporablja telefon + to zadevo za to sem tudi jaz to poizkusil pred dobrim letom ampak mi ni ustrezalo.
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor25 Jan 2013, 07:33

David Brunšek napisal/-a:Super! Ej, poleti, ko spet pridemo v US (Eva, Jure? :D) bomo mi lahko tebe pospremili na kakšno tekmo al pa vsaj plažo. ;)

A to je sploh še vprašanje? :D

Team NMZ osvaja USA part 2!
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor25 Jan 2013, 08:27

Pozna kdo kakšen calorie counter (kot je myfitnesspal) ki poleg M, OH, M, pokaže tudi vitamine/minerale, vnos fruktoze/glukoze, O3/O6/O9 maščobe, vlaknine...?
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651

Kami

Odgovor25 Jan 2013, 09:00

nutritiondata.com mislim, da vsebuje vse te podatke samo nima moznosti za logiranje.

sixpack

Odgovor25 Jan 2013, 20:02

Zeratrem napisal/-a:
sixpack napisal/-a:
Zeratrem napisal/-a:Hvala za hinte. Kam pa se zatakne Shuffle ali pa ta Grunding, ga lahko obesiš okoli vratu?

tole je fejst, niti ni tak cheap shit, sam mal traja da pride s kitajske :lol: ... aja pa sd kartico se rabs

http://www.ebay.co.uk/itm/Green-Black-U ... 35bed09b4d

Hudo. Koliko je pa poštnina?

skupaj s poštnino je 4 funte... + da sigurno je še kakšen cenejši isti ker je toliko konkurence ... sem kar ta prvega k je bil na listi linku...

nvem mogoče sem edini, ampak mene slušalke pri vadbi nadvse ovirajo... tak da se mi to zdi fajn stvar in ja kakšen philips / sony so od 70 evrov naprej :o ... jst sm že tolk ene cheap shit elektronike iz kitajske naroču, pa sem bil vedno zadovoljen..., upoštevajoč ceno seveda :lol:
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor27 Jan 2013, 21:33

Hodi mogoče kdo preko študentske vadbe v Sokol in mi lahko razloži, kako poteka ta prijava na termine :?: Očitno sem funkcionalno nepismena :mrgreen:
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor27 Jan 2013, 21:47

Kupi si letno!
Baje več kot 8x na mesec tako ali tako ne moraš. Pa še 2,5€ je termin.
Letna te pride točno 1€ na dan :)
We're born and then we die. What will you do in the meantime?

Kami

Odgovor28 Jan 2013, 06:47

http://www.naturalmusclezone.com/forum ... 853#p22784

V primeru, da se bomo imeli dosti taksnih postov na forumu (math / science > bro stories) obstaja tudi LaTeX / MathML mod za phpBB :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov