Johnny napisal/-a:Pri počepu bolečina še kar ni prenehala.Včeraj na 1+ treningu več kot 1 delovno serijo(75% 531 maxa) zaradi bolečine nisem upal narediti. Po počepu sem naredil še GHR, po katerem me je hrbet občutno manj bolel. Pri ostalih vajah razen heavy počepih in mogoče BB rowu(ki sem ga raje zamenjal za cable row) bolečin ne čutim(DL delam 150kg brez kakršne koli bolečine).Tudi cez dan ne cutim bolecin razen kak dan po počepu.Preventivno si do nadaljnega ne upam več delat počepa.Ali je dovolj če iz programa izključim samo vaje pri katerih čutim bolečine(počep,bb row) oziroma ali je vredu če pri teh vajah konkretno zmanjšam intenzivnost? Mi raje priporočaš prenehanje izvajanja vaj ki obremenjujejo križ in se raje posvetiti curlom...Hvala za odgovor! Lp
Je v redu tako. Lahko tudi posnameš kakšno serijo počepa, da vidimo, če je mogoče kakšna težava v izvedbi. Tu je zelo težko reči, ker ne vemo diagnoze. Glede na to, da traja že kar dolgo in če ne pomaga agresivno sproščanje gluteusa, je morda treba pomisliti tudi na kakšno malo resnejšo poškodbo. Tu se mi zdi zelo pomembno, da prej preizkusiš zgoraj opisano ali obiščeš (dobrega) fizioterapevta.