asvi napisal/-a:zanima me če je že kdo od vas delal program Kris Gethin 12 Week Trainer. In kako se vam zdi, se splača delati?
pa zanima me kako je z tem ker vidim, da ima nekje veliko ponovitev ena serija, ker sem strani nekje zasledil da naj bi bilo najboljše največ 15 ponovitev.
oziroma kateri program priporočate.
Jaz sem ga delal .. 2x. Meni je zelo ustrezal, ker je high volume in precej intenziven + dal mi je določen vpogled v hrano in trening. Večina meni, da je zadeva ti. "bro-science" (tudi tu na forumu

), ampak hej.. zadeva deluje 100%, se moraš pa držat.
Tudi zdaj, ko sem že malo napredoval glede znanja o hrani in treningu, menim, da je program vreden poskusa. Zakaj pa deluje? Zato, ker imaš vsaj 12 tednov kontrolo na treningom in prehrano. To je ves point programa IMO. Da ti neko "disciplino" in nekaj pri čemer vztrajaš, kar je v bistvu pogoj za napredek v katerikoli stvari, ki se je lotiš v življenju.
Sicer pa.. glede na to, da si na forumu kjer si pomagamo in svetujemo, imaš na izbiro boljše programe, osebe, ki ti lahko svetujejo glede prehrane in treninga. Odpreš dnevnik, napišeš svoje podatke in cilje, pa ti bomo svetovali kako priti do njih.
Na portalu so 4. članki (5. nestrpno pričakujemo

) o prehrani. Priporočam, da začneš tam. Programi so v rubriki "Baza Znanja", tako da .. pick one and STICK TO IT.. vsaj 3-4 mesece, če želiš videti efekt.