Evo, da se javim tudi jaz.

Sam redno spremljam forum že od samega začetka, sedaj pa je že skrajni čas, da tudi kaj napišem

za bodybuilding sem se navdušil že v otroških letih in kmalu je postal del mene. Treniral sem že pri svojih 12letih pa vse tja do 15. leta ko sem odnehal. V poznih 17 sm ponovno začel s treningi in razvil kar precej mišične mase ampak zaradi napačnega pristopa, predvsem k prehrani, pridobil tudi veliko maščobe. Zato sem se takrat odločil za korak naprej, ki se je izkazal za najboljšo odločitev v moji "karieri" ko sem za pomoč povprašal Luko. Luka ni le top trener z neverjetnim znanjem in izkušnjami, predvsem je prijatelj, ki je vedno na voljo z nasveti in spodbudo, ko je ta potrebna. Prava motivacija in zgled za vse. Ker je to njegova tema, bom to izkoristil in se mu zahvalil

kakor je že prej omenil, se trenutno pripravljam na IBFF World ki bo 23.junija v Kopru. Zaradi pomankanja mišične mase in strahu, da se bom na odru osmešil, sem bi najprej proti temu, da se udeležim tekme že letos. Po dolgem prepričevanju, pa sem le pristal. Vse skupaj jemljem kot učni proces. Treba je uživati na poti in ne samo, ko dosežemo vrh. Še posebno v bodybuildingu. Potrudil se bom in dal vse od sebe in predstavljal natural bodybuilding v kar se da dobri luči

trenutno priprave potekajo super in kar je najbolj pomembno, na dieti sem že od novembra, zgubil sem že 25kg in moram reči, da uživam vsako minuto priprav

(spodaj prilagam "potem in prej" fotografijo. Seveda pa se forma še stopnjuje )
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.