Danes je 26 Maj 2026, 20:49

my protein problem

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

wade

my protein problem

Odgovor04 Maj 2012, 19:20

imam velik problem in sicer da nisem dobil polovico stvari, ki sem jih naročil ( več kot 100funtov). Ko sem prvič naročal pri mp sem vzel 4x5kg whey in zadeva je prišla lepo v dveh paketih brez problemov. Kolikor sem lahko razbral iz onega trackinga sta oba imela enako kodo. Pri zdajšnjem naročilu, ki je volumensko enako velik pa dobim en paket in poštar od dpd slo mi reče da je prišlo do nekakšnega zapleta ker sta bila dva paketa pod isto cifro in da naslednjega dobim naslednji dan ali v dveh dneh. Zdj je minilo 14 dni in ne duha ne sluha o paketu. Pišem dpd in razložim omenjeno situacijo in pravijo, da paketa nimajo in da sploh ni možno da bi pod isto cifro bila dva paketa ter da naj se obrnem na MP. Zdj sm dobil prvi odgovor od njih ki je bolj vprašalne narave ( če je bil paket zaprt, primerno velik, okrog ebalaže itd), tako da sem vse še bolj podrobno razložil in upam da bo naslednji mail kaj več povedal. Vedno bolj se mi zdi da je možno, da so na dpd slo nekaj zajebali, ker kako je možno da je kurir vedel da obstajata dve škatli, če jih nikoli niso dobili oz imeli podatkov o njih?? Nekdo videl mp logo na paketu in pomislu da bi mu prav prišlo?? :D Je imel kdo podobno izkušnjo oz je zasledil kaj takega na kakem forumu?
Uporabniški avatar

Zeratrem

Re: my protein problem

Odgovor04 Maj 2012, 19:48

To je res sumljivo, da je kurir vedel, da sta bili dve pošiljki. Upam, da si ni kdo na SLO strani mislil kaj v stilu: "O glej, 2 paketa z isto šifro, verjetno so pri MP zajebali in poslali 2 namesto 1, bom kar jaz eno pobral."
Mati, masla bi!

Nino

Odgovor04 Maj 2012, 20:56

Čudna zadeva :? Mam pa nekakšen čuden občutek glede tega kaj je povedal @Zeratrem - čisto možno. Sam nimam podobnih izkušenj pa niti nisem še slišal za kaj takega. Vsekakor pa prosim poročaj, kako se bo izteklo! Res upam da dobiš paket.
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor04 Maj 2012, 21:44

Tole je pa res zanimivo. Poročaj, kako se bo razpletlo. Jaz sem do sedaj še vse dobil BP.
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor04 Maj 2012, 22:04

wade napisal/-a:imam velik problem in sicer da nisem dobil polovico stvari, ki sem jih naročil ( več kot 100funtov). Ko sem prvič naročal pri mp sem vzel 4x5kg whey in zadeva je prišla lepo v dveh paketih brez problemov. Kolikor sem lahko razbral iz onega trackinga sta oba imela enako kodo. Pri zdajšnjem naročilu, ki je volumensko enako velik pa dobim en paket in poštar od dpd slo mi reče da je prišlo do nekakšnega zapleta ker sta bila dva paketa pod isto cifro in da naslednjega dobim naslednji dan ali v dveh dneh. Zdj je minilo 14 dni in ne duha ne sluha o paketu. Pišem dpd in razložim omenjeno situacijo in pravijo, da paketa nimajo in da sploh ni možno da bi pod isto cifro bila dva paketa ter da naj se obrnem na MP. Zdj sm dobil prvi odgovor od njih ki je bolj vprašalne narave ( če je bil paket zaprt, primerno velik, okrog ebalaže itd), tako da sem vse še bolj podrobno razložil in upam da bo naslednji mail kaj več povedal. Vedno bolj se mi zdi da je možno, da so na dpd slo nekaj zajebali, ker kako je možno da je kurir vedel da obstajata dve škatli, če jih nikoli niso dobili oz imeli podatkov o njih?? Nekdo videl mp logo na paketu in pomislu da bi mu prav prišlo?? :D Je imel kdo podobno izkušnjo oz je zasledil kaj takega na kakem forumu?

My 5 cents:
Moj prvi nakup preko MP se je končal tako, da sem po kakšnih dveh tednih kontaktiral MP kaj je z mojim paketom. Poslali so mi tracking spisek ki je zgledal nekako tako da je bil poslan paket od njih do skladišča DPD v ljubljani, kjer je bil en teden (brez poskusa dostave ali kontaktiranja mene) nakar so paket sami od sebe DPD-jevci poslali nazaj v UK. Dobil sem full refund.
To je blo ene par let nazaj, je pa res da sem takrat malo kasneje od enega kolega ki je bil takrat zaposlen pri DPD, slišal da je organizacija tam popolnoma v k***** in da bolj kot ne nihče ne odgovarja za nedostavljen paket.
Ne bom trdil da je to 100% res, samo kar sem slišal nekaj let nazaj. Upam pa da se je v tem času kaj spremenilo.
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor04 Maj 2012, 22:59

Tudi jaz sem do zdaj vse dobil bp in razmeroma hitro (4 dni). Mogoče ne bi blo slabo pritisniti na DPD - če so res imeli dva paketa, so oni odgovorni. Tudi MyProtein bi lahko povprašal pri njih, ker bojo na koncu imeli oni posredno ali neposredno škodo. ;)

Janie

• Kraj: Ljubljana

Odgovor05 Maj 2012, 07:49

Ko smo že pri problemih, v UK želijo obdavčiti športno prehrano z 20%, kar pomeni, da bi se cene občutno zvišale. Tukaj http://www.petitionbuzz.com/petitions/vatonsportsdrinks lahko z nekaj kliki pomagate celotno zadevo preprečiti oz. vsaj omiliti. Najbolj smešno pri celotni zadevi je, da davka na razne čokolade, jaffa kekse ipd. NI.
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor05 Maj 2012, 09:26

OMG, Margaret Thatcher, where are you? :(
Mati, masla bi!

Nino

Odgovor15 Maj 2012, 13:43

@wade, že kaj novega? Kako ste rešili zadevo - če ste jo?

wade

Odgovor15 Maj 2012, 18:01

ne zanekrat nič 10dni nazaj sem jim poslal mail kjer sem odgovoru še na ena dodatna vprašanja in še čakam odgovor :/
Naslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov