Danes je 27 Apr 2026, 15:27

Jug - priprave na tekme 2013

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Re: Jug - priprave na tekme 2013

Odgovor02 Jun 2013, 14:28

@Ninja: odvisno od dneva. Na 5+ manjše, 3+ malo daljše, 1+ še daljše. V bistvu toliko časa, da pridem k sebi. Danes sem imel trening preblizu zajtrka, zato bi moral delati malo daljše pavze. Slabo mi je postalo pri preši.
Low bar izvedba ja. Komolci me včasih malo bolijo, a ni sile. Z rameni tudi ni težav. Pri ogrevanju pazim tudi na to, da razgibam zg. del telesa.

Mislim, da sem imel še kakšni 2 v tanku, ampak nisem hotel siliti naprej. Končno se križ umirja in ga res ne bi rad ponovno sprovociral.

Tnx..

@Zeraterm: hvala. Se bom potrudil, da bo res ;).
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

Terminator

Odgovor02 Jun 2013, 18:56

Alex, kaj si naredu glede komolcev? Ker mene so spet začel bolet (ubistvu me samo en) in sm že čist živčn zarad tega, ker ne morm potem delat nobenih ostalih vaj, predvsem benča... :)
Uporabniški avatar

alexjug

Odgovor04 Jun 2013, 07:51

Hoj. Te bolečine v komolcih so bolj zaradi tega, ker en dan pred počepi delam prsa in so naslednji dan kar konkretno zakrčene mišice okoli komolca. Lowbar postavitev palice, roke čimbolj skupaj ter držanje palice mi povzročajo bolečine v notranjem delu komolca. Bolj proti podlahtnici. Je zoprn pekoč občutek, ampak kot rečeno, ni neke sile, tako da se s tem ne obremenjujem preveč.

Sicer pa, čim začutim prav bolečino v komolcu oz. v bližini in čutim, da me ovira pri BP, OHP, ... uporabim metodo kompresije z elastičnimi trakovi oz. z zračnico od kolesa, tako kot je David enkrat že omenjal. Navijem na polno okoli sklepa in kakšno minuto "pumpam" (s pomočjo žene). Zadeva ZELO pomaga. Sem pa začel dodajati glukozamin + dejansko že komaj čakam deload po tem tednu, ker mi daje telo vedeti, da potrebuje malo počitka.

Takole:
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

Terminator

Odgovor04 Jun 2013, 09:09

Ja tud jst zdej že komi čakam ta deload, morm mal počitka dat sklepom. Vedno me boli zaradi low bara, nekako se mi zdi da nism dost fleksibiln in potem na silo nekako "zvijam" komolce v pravilno pozicijo...

To zadevo sm probu, ampak mi je blo enkrat po tem samo huje pa nism pol več probavu...

Tnx, bomo vidl kako bo po deloadu :)
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor04 Jun 2013, 09:40

Terminator, poskušaj izboljšat gibljivost v ramenih in PVC-rollaj okrog ramena (latisimussi, prsa ...). Drugače pa tudi ni vsak "narejen" za low bar počep. Mene bo vedno nekaj bolelo, tudi če sem kot čigumi - dolžina rok, razmerja in vse ostalo ima vpliv ... :)
Uporabniški avatar

Ninja333

Odgovor04 Jun 2013, 17:05

jst smi iz istih razlogov prešaltal nazaj na high-bar. lih dans sem imel volumen. bolel me je levi komolec in obe rami.
Be the best version of yourself!
Uporabniški avatar

Terminator

Odgovor04 Jun 2013, 20:12

David Brunšek napisal/-a:Terminator, poskušaj izboljšat gibljivost v ramenih in PVC-rollaj okrog ramena (latisimussi, prsa ...). Drugače pa tudi ni vsak "narejen" za low bar počep. Mene bo vedno nekaj bolelo, tudi če sem kot čigumi - dolžina rok, razmerja in vse ostalo ima vpliv ... :)

ja mogoče bi se res moral malo bolj posvetiti gibljivosti in raztezanju. Nevem, low bar mi kljub tem bolečinam v komolcu veliko bolj odgovarja, zato ne želim prešaltat nazaj na highbar :)

V petek začnem deloadom, tako da bomo videli kako bo po tem.... Imaš mogoče kakšen video kako bi to PVC-rollanje izgledalo :)

p.s. Alex, oprosti za smetenje dnevnika :)
Uporabniški avatar

Cruts

Odgovor04 Jun 2013, 20:39

Terminator napisal/-a:
David Brunšek napisal/-a:Terminator, poskušaj izboljšat gibljivost v ramenih in PVC-rollaj okrog ramena (latisimussi, prsa ...). Drugače pa tudi ni vsak "narejen" za low bar počep. Mene bo vedno nekaj bolelo, tudi če sem kot čigumi - dolžina rok, razmerja in vse ostalo ima vpliv ... :)

ja mogoče bi se res moral malo bolj posvetiti gibljivosti in raztezanju. Nevem, low bar mi kljub tem bolečinam v komolcu veliko bolj odgovarja, zato ne želim prešaltat nazaj na highbar :)

V petek začnem deloadom, tako da bomo videli kako bo po tem.... Imaš mogoče kakšen video kako bi to PVC-rollanje izgledalo :)

p.s. Alex, oprosti za smetenje dnevnika :)

Oprosti alex za smetenje dnevnika.
http://www.myfitnesspal.com/tadejtibaut

Jejte kolikor hočete, če vam teži kdo zaradi teže, pojejte tudi njega.

"Skrivnosti so za amaterje. Štrudle pa za proje" Boštjan Bavcon
Uporabniški avatar

alexjug

Odgovor05 Jun 2013, 11:30

4.6.2013 - OHP C-7, 3. mini cikel, 1+
OHP
5x30
5x36
3x45
5x56
3x65
1+(5) x 71kg

Dumbbell lateral raises: 12x12kg, 3x10x14kg
Bentover dumbell raise: 4x10x14kg
Lat pulldown: 10x45kg, 4x10x70kg
Lat pulldown - V nastavek: 10x60kg, 3x8x60kg
DB curls: 10x18kg, 3x8x18kg

Glede OFF-TOpic.. sem že enkrat napisal. Ni off-topica v tem dnevniku. Če bom menil, da kaj ne paše, bom že povedal, sicer pa, več informacij kot je, bolj se učim(o).
Uporabniški avatar

Ninja333

Odgovor05 Jun 2013, 12:04

alex kok časa jemlješ glukozamin? na kakšen način deluje? si že opazil kako razliko? kje si nabavu?
Be the best version of yourself!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov