Danes je 29 Jul 2026, 19:57

Poškodbe

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

VanKenobi

Re: Poškodbe

Odgovor12 Jul 2013, 13:11

Tud men se je že pojavlo, če sem povečal frekvenco počepov. Npr. ko sem delal Smolovo bazo sem moral po drugem tednu zadevo zaključiti. Osebno mislim, da je (vsaj pri meni) vzrok slabša mobilnost kolka, natančneje slaba notranja in zunanja rotacija. Pomaga, če nehaš s počepi in začneš malce intenzivnejši prehab delat, ampak dokler ne odpraviš vzroka se bo prej ali slej ponovilo.
Uporabniški avatar

ronnie

Odgovor12 Jul 2013, 14:25

Ravno to imam v mislih trenutno,pa na high bar in box squat-e bom prešaltal kadar mine,vsaj za nekaj časa.
http://lukafilipic.blogspot.com

fitnesboy

Odgovor26 Jul 2013, 22:12

zanima me če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe imam sledeči problem da mi pri počepu (vsaki ponovitvi) poka v kolenih sicer me nič neboli ampak je nadležno prej se to ni dogajalo pri vsaki ponovitvi ponavadi pri prvih to pokanje se je pa zdaj pojavilo tudi pri ramah in sicer pri stranskih dvigih in pa sprednjih dvigih ali gre mogoče za kakšno poškodbo (tudi ne boli v ramenih ko poka)?
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor27 Jul 2013, 10:26

fitnesboy napisal/-a:zanima me če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe imam sledeči problem da mi pri počepu (vsaki ponovitvi) poka v kolenih sicer me nič neboli ampak je nadležno prej se to ni dogajalo pri vsaki ponovitvi ponavadi pri prvih to pokanje se je pa zdaj pojavilo tudi pri ramah in sicer pri stranskih dvigih in pa sprednjih dvigih ali gre mogoče za kakšno poškodbo (tudi ne boli v ramenih ko poka)?

https://www.naturalmusclezone.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=370&start=10#p31075
Mati, masla bi!

spetjaz

Odgovor30 Jul 2013, 22:11

Danes mi je med sedenjem, ko sem se obrnil pocilo v hrbtu- v ledvenem predelu (podobno kot ce pocis prste oz. Clenke).
Nato sem po kaksni uri zacel cutit hrbet, rahla bolecina ledvenem predelu. Proti veceru pa je bolecina se nekoliko hujsa.
Imate kaksen predlog, kako naj cim hitreje pozdravim, ker grem v cetrtek na morje.
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor30 Jul 2013, 23:27

Če bo vedno slabše, pojdi k zdravniku. Če ne veš za kaj točno gre, zelo težko kaj zdraviš. Lahko poskusiš malo masirati in počivati. ;)
Uporabniški avatar

ronnie

Odgovor01 Avg 2013, 19:21

BTW,a ma kdo ''kronične'' probleme z vnetjem tetiv na kolenih? Jst zadnje čase prav nimam sreče s poškodbami,pa delam prehabilitacije,ogrevanja za 200% več kot prej. Se mi je vnela tetiva na desnem kolenu (ponavad se mi na levem),razen,leda itd,še kakšna stvar ki ql pomaga kar najhitreje sanirat zadevo? Sem pa mel v preteklosti,ko še nisem poštimal tehnike počepa praktično kostantno težave s tem,že tako hude v bistvu, da nisem upal trenirat brez powerlifterskih povojev.
http://lukafilipic.blogspot.com

Sydney

Odgovor06 Avg 2013, 07:43

boleče koleno - mislim, da so vzrok križne vezi. rolam kvadre in hamstring, kaj še lahko počnem drugega, da bi pomagalo? hvala.
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor06 Avg 2013, 07:48

Kaj si počel, da te je začelo boleti?

Sydney

Odgovor06 Avg 2013, 08:02

Težave imam že več let: nekaj časa boli, potem neha in spet znova. Večino časa ni problemov, ampak vsake toliko časa pa so. Velikokrat mi pomaga, če samo zrolam IT band in malo počivam, tokrat to ni dovolj.
Obisk pri strokovnjaku za kolena par let nazaj: ohlapne križne vezi, kvader je premočan glede na hamstring. Upam si trditi, da se je od takrat moj hamstring občutno okrepil:)
Tokrat me je začelo boleti med tekom. Že par mesecev ne treniram z utežmi (začnem spet jeseni), tečem pa 4-5x na teden. Frekvenca teka se ni kaj povečala v zadnjem obdobju, res pa se je povečala dolžina. Ampak nekako dvomim, da je to vzrok bolečemu kolenu, ker kot pravim, se mi bolečine pojavljajo že več let.
Kaj praviš?:) Hvala za pomoč!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov