Kratek report!
TRENING:V petek sem imel dan off od uteži, včeraj sem naredil malo počepov, OHPja, pritega na prsi, potiska, upogiba komolca, upogiba kolena. Danes zopet off dan - fitnes v Krku je bil zaprt, a mi je vse skupaj dobro sovpadlo z zmanjševanjem volumna. Včeraj sem tako naredil malo več serij, danes spustil trening, jutri naredim nov trening volumna.
PREHRANA in POČUTJEPo relativno nizkem vnosu čez teden (malo večja ''spontana'' aktivnost), zopet vzdrževalni vnos čez vikend. V noči iz petka na soboto sem se 2x zbudil tako lačen, da ne pomnim, če sem že kdaj bil tako. Višji vnos včeraj in danes je tako prišel precej prav. Počutje drugače čez teden zelo dobro, treningi odlični. Jutri in verjetno do vključno četrtka bom vnos za finiš še malo znižal (200 / 200 / 30), nato pa ga dvignem na vzdrževanje oziroma rahel presežek. Čez vikend imam še neke dodatne obveznosti in vse skupaj bom malo prilagodil tudi temu.
Danes čez 14 dni bo 1. tekma že za mano. Trenutno uživam še zadnje letošnje dni na morju, z mislimi pa že skačem k tekmi. Forma mislim, da bo zelo dobra. Po narezanosti mislim, da bom dosegel tisto konec lanske sezone, kot vse kaže pa bom ob tem imel 0,5-1kg več. Se bom v naslednjem tednu poslikal ter stehtal in bolj objektivno videl, kako stojijo zadeve.
Za popestritev še malo hrane zadnjih dni:
Obrok na pikniku (bučke, kruh, šampinjoni, piščanec ter seveda supefood jetrca! IMG_20130725_191309.jpg
Današnja mega večerja z 200+ OH: pol kile njokov ter pol litra bolognese omake
IMG_20130728_194023.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.