Seveda smeš

.
5-3-1 za priprave na tekmo? Mislim, da bi bil ustrezen, a ne zame. Vsaj ne še letos.
Sicer mi je program super in se mi zdi (oz. vem), da sem dobro napredoval z njim, a je zdaj čas, da poskusim še kakšno pomankljivost zapolniti.
Poleg tega mi je šlo na živce to, da ne morem biti pri programu konstanten. S tem mislim na razne zdravstvene tegobe, ki sem jih imel vmes, da sem imel pogosto bolečine v križu zaradi precej velikih tež, da sem se predolgo regeneriral in nisem bil sposoben niti 1x HIIT/teden narediti in zdaj še poškodba ramena.
Tu je tudi čas dopustov, ko grem večkrat na morje pogledat moje drage in ne vidim smisla, da se matram s 5-3-1, če ne morem biti konstanten in imam predolge pavze med treningi. Nekako se mi zdi, da izgubi smisel.
Zato sem se nekako odločil za tale modificiran PHAT, vendar imam vključene vse ključne vaje (SQ, DL, OHP in BP), in pa 5x tedensko trening. Poudarek sem dal na vaje, ki ciljajo pomankljivosti, v upanju, da mi bo v teh nekaj preostalih tednih uspelo vsaj malo popraviti. Sicer je zelo malo časa, sploh v deficitu, ampak vseeno - treba je poskusiti. S petim treningom v tednu bom še malo extra kalorij pokuril, ki jih drugače verjetno ne bi, ker bi bil doma in se "regeneriral". Bom videl kako se bo obnesel program.
V planu imam še 2-3x 30min MISS tedensko in 1x HIIT.