Danes je 27 Apr 2026, 09:33

Novim izzivom naproti: priprave 2013!

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

ronnie

Re: Novim izzivom naproti: priprave 2013!

Odgovor05 Avg 2013, 18:27

Forma je že ''transparent mode'':) Velik sreče u ZDA ;)
http://lukafilipic.blogspot.com
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor06 Avg 2013, 07:01

alexjug napisal/-a:Forma off the charts ;). Srečno pot in razturaj :P.
In pa čestitke za sponzorstvo!

rockyflow napisal/-a:Bravo! :D

Hvala, guys! :)

ronnie napisal/-a:Forma je že ''transparent mode'':) Velik sreče u ZDA ;)

Po narezanosti sem skoraj tam kot po koncu tistega finiša lanske sezone, sem pa presenečen, da sem tokrat kar nekaj težji. Včeraj zjutraj sem se namreč stehtal in tehtnica je pokazala malo manj kot 76 kg (poln hrane, vode in soli, a vseeno).

Mislim, da bo tokrat zelo dober ''paket'' glede zdefiniranosti/velikosti/polnjenosti mišic in prav zanima me, kako bo vse skupaj izpadlo na tekmovalnem odru. Po tej tekmi imam do naslednje še slabe 2 tedna časa, da naredim ''fine tunning'' -> mogoče še malo maščobe dol, mogoče še celo kak (deka)gram navzgor s telesno težo. ;)
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor06 Avg 2013, 07:08

Sicer pa sem včeraj naredil en lahek pump trening celega telesa (bench press + veslanje v predklonu v osmih superserijah, izteg kolena, upogib kolena). Nogam bom dal sedaj prosto do tekme, da se dokončno regenerirajo, danes in jutri pa bom naredil trening zgornjega dela po enakem principu, kot včeraj: nekaj lahkih, pump serij z namenom kurjenja glikogena in kasnejšega polnenja ter vzdrževanja tonusa.

Hrana je bolj ali manj po takem planu, kot sem napisal zadnjič: 200 / 300 / 70. Čutim, da se lepo polnim. Verjetno bom do četrtka že kar dobro napolnil, tako da bom v četrtek in petek vnos verjetno malo znižal. ;)

El Diego

Odgovor06 Avg 2013, 10:13

koliko ponovitev delaš na takem "pump" treningu? ;)
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor06 Avg 2013, 11:34

6-12, manjše teže in krajše pavze. ;)
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor07 Avg 2013, 20:18

Danes še zadnji trening pred odhodom, na koncu še malo treninga poziranja in en photoshooting. Sicer pa je bilo vse bolj ali manj v znamenju pakiranja in še zadnjih opravkov pred odhodom.

Nekaj naključnih fotk...

Food to go - malo na zalogo:
IMG_9381.JPG

Priprava obrokov za na pot in za na letalo:
IMG_9383.jpg

Sizeandsymmetry whey, ki me je presenetil z dejstvom, da je kanta dejansko do vrha napolnjena. Ponavadi je vsaj 1/3 praznega. Zaradi dobro izkoriščenega prostora, sem kar celo vrgel v kovček. :)
IMG_9380.JPG

Na Facebooku smo štartali z novo osebno stranjo, kjer bom tudi objavljal raznorazne zadeve povezane s treningom, prehrano, tekmovanji, ... Tisti, ki bi vas to zanimalo, lahko všečkate ''Jure Rus Lifetime Natural Bodybuilder sponsored by Sizeandsymmetry''. ;)

Se beremo iz ZDA!
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor07 Avg 2013, 20:39

Upam da je profil javen na FB, da bomo tudi tisti, ki nismo na njem lahko spremljali :lol:
Sicer pa še enkrat; lepo se imejta v ZDA!
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.

urban

Odgovor07 Avg 2013, 20:48

Si za naslednje dni, ko boš bolj zaseden v popolnosti vnaprej načrtoval jedilnik? Drugače vso srečo tudi z moje strani, uživajta! :)

alpha

Odgovor07 Avg 2013, 22:20

Kakšne makrote imaš trenutno, da ti uspe vse te dobrote spravit notri? Sploh z maščobami je ponavadi križ.
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor07 Avg 2013, 22:34

Hvala, Miha! ;)

urban napisal/-a:Si za naslednje dni, ko boš bolj zaseden v popolnosti vnaprej načrtoval jedilnik? Drugače vso srečo tudi z moje strani, uživajta! :)

Na približno. Za jutri na letalu sem si pripravil 3 večje obroke, sicer pa sem ročno pritljago napolnil z najrazličnejšimi dobrotami, tako da ne bo problema (lešniki, snickers, toast, riževi vaflji, whey, bonboni, ...).

Hvala! ;)

alpha napisal/-a:Kakšne makrote imaš trenutno, da ti uspe vse te dobrote spravit notri? Sploh z maščobami je ponavadi križ.

200 / 300 / 70 (kot sem napisal nekaj postov nazaj ;) ). Jutri bom zaradi daljšega dneva verjetno malenkost povečal makrote.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov