Danes je 26 Maj 2026, 16:30

Ljubitelji nogometa GTFIH!

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

ugabuga

Re: Ljubitelji nogometa GTFIH!

Odgovor24 Avg 2013, 15:51

2. Poškodba Messija - kaj mislite? Pomoje bi znala biti letos to huda težava, če ga ne bodo pustili da se pozdravi do konca pa ga spet forsirali napol pozdravljenega. :evil:

jutri proti malagi bržda ne bo igral, ampak bo to verjetno kar težava. meni se je zdela barca v drugem polčasu proti atleticu čist brez idej, podobno kot lani na drugi četrtfinalni LP proti PSGju, dokler ni vstopil messi - xavi in iniesta bledi senci samih sebe, še dobro, da so nekako v formi fabregas, pedro, alves in sanchez. upam, da tekmo začne neymar, ampak se mi kljub golu zdi še vedno mal presran :D

3. Casillas v Barco !?!? :lol: Jaz nebi imel nič proti. Ampak realno gledano, dajem temu prestopu 10% možnosti. Želim si pa, ja :)

imo ni šans. na el clasicu na bernabeu bi vanj vrgl celga prasca, ne sam glave

p.s.: komaj čakam torkovo jutro, s kolegom sva razvila teorijo, da bo Rooney po ponedeljkovi tekmi United-Chelsea prestopil k modrim :mrgreen:
bench more than front squat crew

Nino

Odgovor24 Avg 2013, 16:45

rooney bi mogu v barco prit. :|
Uporabniški avatar

Cruts

Odgovor24 Avg 2013, 17:22

Nino napisal/-a:rooney bi mogu v barco prit. :|

dajte fabregasa pa nimam nič proti če gre rooney v barco :D bo vsaj kagawa več igral :)
http://www.myfitnesspal.com/tadejtibaut

Jejte kolikor hočete, če vam teži kdo zaradi teže, pojejte tudi njega.

"Skrivnosti so za amaterje. Štrudle pa za proje" Boštjan Bavcon
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor24 Avg 2013, 17:55

predn so kupl neymarja, sm si to noro želel, perfektn igralc za barco, men je v top3
bench more than front squat crew

Nino

Odgovor24 Avg 2013, 20:48

Cruts napisal/-a:

dajte fabregasa pa nimam nič proti če gre rooney v barco :D bo vsaj kagawa več igral :)

če bi to rekel lani bi se strinjal, letos zaenkrat kaže da je v boljši formi. :)

Nino

Odgovor24 Avg 2013, 22:04

Bale v Real to bo smrtonosno po moje. :| Itak mislim da več ni dileme ali bo prišel ali ne...
Uporabniški avatar

MadBall

Odgovor25 Avg 2013, 22:15

letos mislim, da bo PL res noro zanimiva... MCity je že kiksnil :twisted:
No hope... No dreams... No regrets

jenc

Odgovor26 Avg 2013, 10:35

Bale v Realu po mojem ne bo nek presežek,ker bo v ekipi kjer so vsi na istem oz. boljšem nivoju in ne bo prišel tok do izraza kot pri Spusrsih. Pri Barci se bo letos slaba obramba spet poznala na pomembnih tekmah. V CL ne pričakujem presežkov(razen,če dajo več golov kot jih prejmejo),liga bo šla čez v kolikor ne bodo preveč kiksali in iz El classicov iztržili vsaj eno zmago/remi(kar bo zelo težko letos). Potreben je en koknreten obrambni igralec in pa Xavi ne sme igrati većino tekem,ker upočasnjuje igro. Vse našteto skupaj s presingom,ki ga Tata ponovno uvaja pa bi bla zadeva idealna. Rooney in Casillias pa ne bi prinesla nekih presežkov v ekipo,ker igrata na maesti kjer je Barca trenutno dobro pokrita. Aja City je pa vsako sezono bol smešn :D

Nino

Odgovor26 Avg 2013, 15:03

aja na casillasovem mestu je barca dobro pokrita? nisem vedel :D rooney mi je všeč kot igralec ker se bori pa lahko igra na več mestih. Itak pa letos ne bo več nikogar k barci.

glede balea, niti ne da bi pri realu tolk izstopal, bo pa real kot celota bolj izstopal. Meni se res zdi da letos lahko računajo na Ligo pa LP. LAHKO pa se zgodi, da bo prišlo kaj navzkriž v slačilnici (močna konkurenca), kar se zna poznat na igrišču.

jenc

Odgovor28 Avg 2013, 06:38

Casillias v Barci bi bla šele katastrofa,ker Iker je slabši ena na ena kot Valdez ;) Trenutno je VV najboljši vratar za Barco (tudi statistike so zelo dobre). Na žalost se vsi spominjamo parih napak,noben se pa ne spomne,da smo dobili LP zaradi njega in da je rešil že marsikatero tekmo. Letos je težko karkoli napovedovati,ker so vsi večji klubi zamenjali trenerja tako,da bomo realne ocene dali šele sredi sezone,ko se ekipe dokončno uigrane.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost