DigiX napisal/-a:Zanima me kakšno izgubo mišične mase in moči lahko pričakujem ob 1 mesečni pavzi (popolni neaktivnosti). Prehrana bo ostala urejena (vzdrževalni vnos z zadosti B)
Hvala
Ne vem, ker sam tega nisem nikoli probaval. Me pa zelo zanima, tako da bi te prosil, da poročaš.
Če gre res za popolno neaktivnost, potem bo šlo kar nekaj mišic, če pa gre samo za netreniranje, pa bo izguba MM precej manjša.
Johnny napisal/-a:Jure Rus napisal/-a:Odvisno od posameznika in dejstva, kako bi dejansko opravil te treninge. Na papirju je nekaj, v praksi pa lahko nekaj čisto drugega. Načeloma bi bil to dober trening program!
Zdi se mi, da najbolje napredujem v počepih če jih delam z višjo frekvenco

je boljše da set/rep sheme pustim enake skozi cikel ali da jih menjam vsak trening in nardim serije po RPE lestvici ?
Razen v primeru, da se res zelo dobro poznaš, bi se jaz raje zanašal na set/rep shemo.
Nino napisal/-a:Jure z vnosom 180/400/80 sem v 1. tednu iz 93.8kg prišel na 92.4kg, v drugem tednu ob enakem vnosu je teža ostala enaka oz. celo 0.4kg več. Cilj mi je priti pod 70kg. Kakšne si naj postavim nove makrote?
Glede tvojih makrotov sva debatirala v tej temi že velikokrat in, kot sem ti že kar nekajkrat napisal: nehaj komplicirat, znižaj vnos in se ga drži, če želiš kakšne rezultate.