Danes je 19 Apr 2026, 17:40

Fatburner

Pogovori in vprašanja o prehrani in vsem ostalem, kar vnesemo v telo.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

David Brunšek

Re: Fatburner

Odgovor03 Jun 2012, 18:53

Nič se ne bo preimenoval. Se strinjam, da od nečesa moraš umret, samo tukaj so prepovedane substance zadnja stvar, ki jo bo kdo komu priporočal. ;)
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor03 Jun 2012, 19:57

David Brunšek napisal/-a:Nič se ne bo preimenoval. Se strinjam, da od nečesa moraš umret, samo tukaj so prepovedane substance zadnja stvar, ki jo bo kdo komu priporočal. ;)

ni blo tko mišljeno,ampak samo povem,da včasih če si neki želiš dosečt moreš tud kej vzet....če nedaš ne dobiš
Pripujsal, zmagal, odpujsal.

Nino

Odgovor03 Jun 2012, 20:22

ne zdaj rečt, da moraš za low BF vzet E ali podobna sranja? fakin BS
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor03 Jun 2012, 20:50

Nino napisal/-a:ne zdaj rečt, da moraš za low BF vzet E ali podobna sranja? fakin BS

ne,govorim nasplošno
Pripujsal, zmagal, odpujsal.
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor05 Jun 2012, 11:28

Natural Muscle Zone bo VEDNO ostal natural muscle zone in z Davidom bova vsakemu močno odsvetovala zlorabo prepovedanih substanc.

Ob zdravniškem nadzoru v večini primerov res ne bo hudih negativnih učinkov, ne moreš pa vedeti, če si med tistimi parimi %, pri katerih lahko že ob nadzorovani uporabi pride do zdravstvenih težav. Tvegati se vsekakor ne splača in osebno raje umrem od česa drugega, kot pa od take neumnosti.

V večini smo mladi fantje s hormoni na vrhuncu, tako da je še posebno v teh letih vsakršna uporaba popoln nesmisel. V starosti, ko raven nekaterih ključnih hormonov upada, zna eksogeni vnos precej izboljšati kvaliteto življenja, tako da je to edino obdobje, ko ne bi striktno odsvetoval zlorabo teh substanc. Potekajo pa tudi na tem področju še intenzivne raziskave, ki bodo podale odgovor na to, ali + pretehtajo -.

Še enkrat: mi smo in bomo ostali zagovorniki "naravnega" športa in jaz se bom vsekakor trudil, da čim več nadobudnežov odvrnem od uporabe. Zdi se mi, da se je zavest o naravnem bodibildingu v zadnjem času precej okrepila, tako da smo očitno na pravi poti. ;-)

Nino

Odgovor05 Jun 2012, 11:33

če bi vsi tako mislili...eni pač ne nažalost
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor05 Jun 2012, 14:31

Kar sem napisal ni bilo slabo mišleno in tudi nisem zagovornik AS.
Podal sem samo realno slika glede fatburnerjov (rajši se denar prišpara in kupi kaj druzga- npr.karto za fitnes).

Pa brez zamere ;)
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

alpha

Odgovor16 Jun 2012, 17:24

vincee napisal/-a:To sicer ni direkten odgovor na tvoje vprašanje.

Če že moraš imeti fatburner, vzemi yohimbine hcl in navaden kofein. Bodo enaki rezultati (če ne celo boljši), za desetino denarja.

Noben dodatek ne dela čudežev.

Kaj pravite na tole: http://si.bodybuilding.com/store/prima/yo.html. Berem komentarje in so zelo zadovoljni z njim, naj bi dobro kuril maščobe. To drži?
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

slejko

Odgovor16 Jun 2012, 17:57

Sem klical par dni nazaj in ga na žalost nimajo na zalogi.. Najbolje bi bilo, da nekdo pošlje mail na bb.com, če ga imajo slučajno na zalogi v nizozemskem skladišču, ker je tam res poceni, pa magar skupaj naročimo.

Je pa top shit, usaj kar se mene tiče. 3 oz. 4x šel na intervale (SFP 2.0, od McDonalda) na tešče z 250mg kofeina + 6mg yohimbin (4 kapsule lipo6black) in moram rečt, da se mi na bokih precej pozna.. Je pa nujno, da se ga vzame na prazen želodec (tudi med treningom samo voda, brez bcaa itd), saj vsak dvig insulina izniči njegov efekt. Tukaj imaš FAQ:

http://forums.lylemcdonald.com/showthread.php?t=4076
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prehrana

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov