Danes punco uvajam na deadlift v Sokolu Tivoli. Če bo kakšen NMZjevec prisoten naj se javi kaj, za kakšno besedo ali dobronamerno kritiko izvebde . Dugače bova tam ob 4ih. Imel bom NMZ majico .
ToniG napisal/-a:Danes punco uvajam na deadlift v Sokolu Tivoli. Če bo kakšen NMZjevec prisoten naj se javi kaj, za kakšno besedo ali dobronamerno kritiko izvebde . Dugače bova tam ob 4ih. Imel bom NMZ majico .
Danes imam sicer off drugače pa skoraj vsaj dan tam. 98 procentov časa imam NMZ majico. Če vidiš pocukaj!
Hehe bom. Sicer sem primarno stacioniran v KDU Olimpija in se mi tam tudi dosti bolj dopade kot v tivoliju , ampak če se kdaj še kaj oglasim te pocukam za rokav.
Drugače pa še en offtopic: Zdaj v nedeljo je v VigorGroundu državno tekmovanju v olimpijskem dviganju in če koga zanima lahko pride pogledat.
ToniG napisal/-a:Danes punco uvajam na deadlift v Sokolu Tivoli. Če bo kakšen NMZjevec prisoten naj se javi kaj, za kakšno besedo ali dobronamerno kritiko izvebde . Dugače bova tam ob 4ih. Imel bom NMZ majico .
Hehe...v bistvu sem jo hipnotiziral in ji dajal podzavestne sugestije . Sej vsaka razumna punca ve, da se mora gibat tako da ni bilo potrebno veliko prepričevanja. Drugače je pa iz Štajerske, kar pa je, če se ne motim tvoj homeground . Drugače pa dovolj offtopica .