Danes je 25 Maj 2026, 21:27

Nakup opreme&dodatkov

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Re: Nakup opreme&dodatkov

Odgovor06 Jun 2012, 12:06

Peraz napisal/-a:Pogoj za kreditno kartico je dohodek 3 mesece zapored in ti potem na podlagi povprecne vrednosti dohodka na mesec nastimajo limit. Se pravi lahko tudi preko studenta prejmes 3x nakazilo in ti priznajo.

Da potem posebej placujes preko paypala se splaca? Kolkr vem ti paypal se neki zaracuna zravn, pa se pretvorba valut je bolj slaba? Direkt s kreditno ni dovolj varno al zakaj?

Paypal ti je zakon, ker ti ni treba imeti vedno kartice pri sebi. Poleg tega je manjša verjetnost, da ti kdo "uleti" v transakcijo in pobere še kaj s kartice ;).
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!

plemeniti

• Kraj: Polzela :D !!

Odgovor06 Jun 2012, 13:02

ja jz sm si za naročevanje iz spleta ofnu nov račun ... pa sm s kartico pač plačujem ... in mam gor gnarja tok ku ga zapravim za naročevanje ..
NO PAIN NO GAIN !!

rokilo

Odgovor07 Jun 2012, 08:13

A iz nerlingerja prinese navaden postar al dpd pripelje? zanima me, ker me jutr ni prakticno cel dan (fax/sluzba) pa ne bi rd da me presenetjo dpdjevci pa paket kam odsidra :)

Nino

Odgovor07 Jun 2012, 09:29

rokilo napisal/-a:A iz nerlingerja prinese navaden postar al dpd pripelje? zanima me, ker me jutr ni prakticno cel dan (fax/sluzba) pa ne bi rd da me presenetjo dpdjevci pa paket kam odsidra :)

Ej pa tole z dpdjevci je res malo čudno, kaj je to pa poštarjev? :) meni vedno ko me ni bilo doma, so paket kar pri sosedih pustil, kaj a nemorejo listka pustit, kot to počne pošta slo.? :)
Uporabniški avatar

Prevtzer

Odgovor07 Jun 2012, 10:53

rokilo napisal/-a:A iz nerlingerja prinese navaden postar al dpd pripelje? zanima me, ker me jutr ni prakticno cel dan (fax/sluzba) pa ne bi rd da me presenetjo dpdjevci pa paket kam odsidra :)

DPD je, vsaj ko sem jaz naročal.

kefets

Odgovor07 Jun 2012, 13:47

Pri nas pa so dpd vredu. Če me slučajno ni doma me pokliče in vpraša kje lahko odloži :mrgreen:

Peraz

Odgovor07 Jun 2012, 14:54

da bi paket odlozu mojmu sosedu ga neb nkol vec vidu! :D

krsta

Odgovor07 Jun 2012, 16:46

jaz sem dobil po pošti. slab mesec nazaj...
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor08 Jun 2012, 06:37

Meni je DPD še vedno dostavil vse on-time in kamor se je meni zahotelo ;).

Enkrat me kliče šofer in prijavi:" Ej.. spet mam tiste proteine zate. A ti jih pripeljem kar na šiht, al boš doma prevzel?" ;)
Hehe.. Tako da sem z njihovimi storitvami kar zadovoljem.

sem pa enkrat naročil en artikel iz ene SLO trgovine (imajo na voljo pošiljanje po pošti oz. po kurirju). Naročil sem prebavne encime in sem pričakoval, da bo prišlo po pošti. No.. me zjutraj pokliče kurir, češ, da je pred mojim blokom. Mu povem, da sem na šihtu in prosim, če mi pripelje tja. Dobim odgovor .. zapišite št. paketa in pridite iskat v skladišče..
MARŠ.. mulo .. plačam 2€ za dostavo in potem naj hodim iskat v skladišče.. no way. Plačam dostavo, torej hočem, da se mi dostavi. Plačilo naj bi bilo ob prevzemu. Itak, da nisem prevzel. K jih gleda ;).
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor08 Jun 2012, 07:17

Tudi jaz sem zadovoljen z DPD oz. Myprotein. Dvakrat sem paket dobil v 2 dneh, včasih od SLO firm ne dobim v 2 dneh paketa. Drugače pa v 5 dneh zagotovo pride na dom tisto, kar naročim.
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost