Danes je 29 Jul 2026, 21:13

Novim izzivom naproti: offseason part 2

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo

El Diego

Re: Novim izzivom naproti: offseason part 2

Odgovor29 Dec 2013, 14:09

Kje si kupil te roke? :D

Kje si kupil to majčko?(resno) Meni je prav huda...
Uporabniški avatar

KK400

Odgovor29 Dec 2013, 14:50

El Diego napisal/-a:Kje si kupil te roke? :D

Če se ne motim je to Nike "Tailwind"? Bo bolj znal Jure povedati...
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor29 Dec 2013, 19:51

V fitnesu po obrokih. :D ;)

Majico sem nabavil med zadnjim tripom v USA (za smešno nizko ceno :) ). Ni Nike. Mislim, da je American Eagle znamka.
Uporabniški avatar

KK400

Odgovor30 Dec 2013, 08:49

Jure Rus napisal/-a:

V fitnesu po obrokih. :D ;)

Majico sem nabavil med zadnjim tripom v USA (za smešno nizko ceno :) ). Ni Nike. Mislim, da je American Eagle znamka.

Sem bil preprican, da si se v ZDA opremil z Nike zadevami. Vem, da je precej ceneje kot pri nas in tudi ponudba je zelo raznolika.
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor02 Jan 2014, 14:20

Kratek update: deload je v polnem zagonu. :)

V petek, soboto in nedeljo nisem imel treninga z utežmi, nato so sledili trije dnevi zaporednega treninga z rezervo in predvsem vajami za zgornji del. Je bilo treba zaključit leto 2013 ter začet 2014 s stilom - z miganjem! ;) Danes, jutri in verjetno še v soboto bom imel zopet off od treninga, nato štart novega cikla volumna in intenzivnosti!

Hrana še vedno po občutku. Telesna teža danes zjutraj 77,9 kg, majice in hlače so čedalje bolj tesne, pas pa še vedno ohlapen na zadnji luknji. :lol:

Srečno in uspešno novo leto vsem forumašem! Upam, da ste zaključek starega preživeli kar se da lepo in dobro zakorakali v 2014. ;)
Uporabniški avatar

ronnie

Odgovor06 Jan 2014, 23:24

Nice guns !1:)

p.s.: kaj maš zaene kolenčnike pri počepu?
http://lukafilipic.blogspot.com
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor07 Jan 2014, 06:54

]Misliš te oranžne zadeve? To je že vgrajeno v pajkice (beri: samo drugače pobarvano :D ) in niso tisti pravi kolenčniki. ;) Že dolgo nazaj sem nabavil Tommy Kono kolenčnike, a sem jih samo nekajkrat uporabil, ker se mi ne zdijo preveč smiselni z vidika napredka in preprečevanja poškodb.

Da se navežem na trening: do nadaljnjega sem nehal trenirat, ker se mi ne da več, zato ni bilo nobenega zapisa.

Hec, seveda. Treningi gredo po planu 2x dnevno. Bom proti večeru verjetno objavil povzetek tega tro-dnevnega mikrocikla. :D
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor09 Jan 2014, 18:23

Prvi 3-dnevni cikel po deloadu je bil precej uspešen - 6 treningov in kar nekaj oddelane tonaže. Pravkar sem zaključil z drugim treningom danes. S prvim sem začel že pred sedmo uro zjutraj: 1 uro bench pressanja, t-bar veslanja ter zgibi za konec.

Popoldan je bil squat-party: nalaganje do 160, 2x 5x 160, nato preskok na 180 ter kakih 7-8 serij x 3 ponovitve. Počutje in regeneracija sta odlična, tako da je vse po planu. ;)

En utrinek s treninga ter svetlo obarvan pre-workout meal: vreča mlincev, cca. 200g piščanca ter mini Lion -> https://www.facebook.com/sizeandsymmetr ... tif_t=like
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor13 Jan 2014, 19:09

Po sobotni fitnes pavzi, sem včeraj opravil dva super treninga: zjutraj malo benchanja (6x 6x 100kg), pritegov ter še nekaj malenkosti, popoldan pa lažji, bolj BB obarvan trening z rest-pause tehniko - za popestritev. :)

Danes zjutraj še en preprost trening: potisk nad glavo s fat-bar ter priteg na prsi. Pravkar sem končal še 2. trening. V planu je bilo malo več počepanja, a me je po nekaj lažjih serijah s 160kg zagrabil krč v gluteus, nadaljnji počepi so postali neudobni, zato sem raje zaključil. Naredil sem še nekaj goodmorninga, ležečega potiska ter dviga na prste. Vseeno kar dober trening. ;)

Tole je bilo včerajšnje kosilo: malo čez 200g riža, nekaj piščanca, brokoli in, kar je najpomembnejše - clean! :lol: Malo heca. Kot smo že večkrat poudarili, je delitev na clean/junk hrano z vidika zdravja IN performansa nesmiselna, takšno dojemanje vsega skupaj pa ponavadi kaže na motnje hranjenja - te so med fitnes/BB populacijo hudo razširjene, ponavadi pa se to izraža zaradi globljih čustvenih problemov posameznika.

IMG_20140112_132557.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Djmisq

Odgovor13 Jan 2014, 19:34

Zanimivi treningi.. Verjetno si veliko resnih bb, fitneserjev.. želi, da bi imel pogoje treniral 2x dnevno + da bi imel svoj gym pa še toliko bolj :) 8-)

"zaradi globljih čustvenih problemov posameznika" (ko sm to prebral pa sm umrl) hahahha :D :D :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost