2013 zame ni bilo ravno najboljše a sem vseeno lahko zadovoljen.
Leto so zaznamovale poškodbe in bolezni (prepona v nogi, kolena, hrbet, vneta ušesa, vnetja sinusov in kar huda oblika gripe), ter očetova možganska kap.
Kljub vsemu sem v tem letu uspel pridobiti nekaj mišične mase, se spraviti v solidno formo za tekmo, se posvečati družini in prijateljem, ter sem ponovno začel igrati ragbi. Spet sem se naučil nekaj novih stvari o sebi.
Moram priznati, da 2013 ne bom kaj preveč pogrešal
Danes bi moral iti v gym in oddelati rame, jutri pa deadlift, a lahko pozabim na to - prehlad :/.
Glede fitnes dogajanja v 2013 sem dokaj zadovoljen. Kot sem že omenil, sem pridelal nekaj mišične mase, se udeležil tekme in se spravil v najboljšo formo doslej. Kot ste lahko spremljali v dnevniku, sem precej spreminjal način treningov in na koncu ponovno pristal na 5-3-1. Vse kar sem si zamislil na tem področju sem realiziral. Od 18.3.2013 (začetek priprav na tekmo v MB) do danes, sem izpustil samo 4 dni evidence za hrano
V letu 2014 računam, da bom naredikl še kak trening več.
Scier pa, ker se ravno končuje 2013 in se bliža 2014.. vsem zaželim eno zdravo in uspešno kroženje okoli sonca. Naj se vam izpolnejo vsi cilji. Skratka .. vse naj naj v 2014