Danes je 27 Apr 2026, 08:42

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

Djmisq

Re: OFF TOPIC

Odgovor13 Jan 2014, 18:33

Madmax sem videl slike od decembra oz. mase.. Kdaj pa nameravaš pucat? Zanima me tak da se orientiram prb. do kakega nivoja %bf je smiselno it (da nepučem prehitro al pa prepozno - kot lani ko sem mel ze +20% :D)

MAD MAX

Odgovor14 Jan 2014, 17:34

Djmisq napisal/-a:Madmax sem videl slike od decembra oz. mase.. Kdaj pa nameravaš pucat? Zanima me tak da se orientiram prb. do kakega nivoja %bf je smiselno it (da nepučem prehitro al pa prepozno - kot lani ko sem mel ze +20% :D)

Odvisno od same mase ki jo imaš, jaz neham z maso, ko se mi obris trebušnih slabše vidi oz. tam imam neko mejo, to je pri meni 100kg in malo čez...pucal bom konec aprila ko dam skoz tekmo v powerliftingu do takrat pa moram imeti še nekaj rezerve v špehu :D da bo kaj moči.

Djmisq

Odgovor14 Jan 2014, 18:37

MAD MAX napisal/-a:
Djmisq napisal/-a:Madmax sem videl slike od decembra oz. mase.. Kdaj pa nameravaš pucat? Zanima me tak da se orientiram prb. do kakega nivoja %bf je smiselno it (da nepučem prehitro al pa prepozno - kot lani ko sem mel ze +20% :D)

Odvisno od same mase ki jo imaš, jaz neham z maso, ko se mi obris trebušnih slabše vidi oz. tam imam neko mejo, to je pri meni 100kg in malo čez...pucal bom konec aprila ko dam skoz tekmo v powerliftingu do takrat pa moram imeti še nekaj rezerve v špehu :D da bo kaj moči.

Razumem ja.. Torej koliko kg od oka še imaš namen iti gor od tiste forme, ko si dal slike na FB decembra? :D

MAD MAX

Odgovor15 Jan 2014, 19:27

Djmisq napisal/-a:
MAD MAX napisal/-a:

Razumem ja.. Torej koliko kg od oka še imaš namen iti gor od tiste forme, ko si dal slike na FB decembra? :D

Tist je limit, morm ostat pod 100kg do aprila, ker je takrat predvidena tekma, pa tudi prek 100kg dobivam predvsem nekvalitetno maso ( špeh ).

nitrous30nitrous30

Odgovor16 Jan 2014, 19:08

Vem da se obračam na napačen forum, a se mi zdi da bom tu dobil najbolj relavantne podatke. Kolik časa ostane efedrin hcl zaznaven doping kontroli. Smo imeli eno debato, pa nismo prišli do zaključka. Je to 3 ali 10 dni? Pa kolikšna je razlika če jemlješ redno oz. vzameš samo enkrat.

alpha

climber

Odgovor30 Jan 2014, 14:28

Če se kdo spomne, da je letos poleti srečal Google avto, ki je slikal ulice naj preveri, če se najde.

I'm in. https://www.google.si/maps/preview/@45. ... !2e0?hl=en

:D
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor30 Jan 2014, 16:38

Lepa ;).
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!

Kristijan

Odgovor31 Jan 2014, 01:28

Hehe, mene je tudi google forografiral in to celo dvakrat! Enkrat, ko sem šel s službe v avtu (sem jim pomahal) in na parkirišču parkiran moj avto :)

Johnny

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov