Meni in kolegu pa je začel en gospod pripovedovat, kako so praški ki jih "bilderi" uporabljajo škodlivi in da nevejo kako škodo si delajo. Da so pozimi celi vodeni in napihnjeni, poleti pa zdehidrirani in da ta prah polek tega, da potegne vodo v mišice jo tudi v organe, med drugim tudi v srce in da že ko greš za njimi na wc navohaš, da ima njihovo blato vonj po samih fekalijah in da se že po tem vidi kako je to škodlivo... In še in še negativnih posledic mi je naštel, ki si jih nisem niti zapomnil, so pa bile hujše kot jih ima večina trdih drog 
V smehu sem ga vprašal, če mogoče misli steroide pa je rekel resno, da ne in da misli proteine itd. Pol sem v hecu rekel, da niti tej bb ki so bli več ko pol lajfa na AS niso doživeli tak hudih posledic, kot jih on opisuje da se jih dobi od praškov in da so nekateri kljub AS dočakali kr dost let. Potem je začel naštevat bolezni, ki so jih že in ki jih še bojo imeli (v to nedvomim ampak mi vsekakor ni jasno zakaj so dočakali več let kot jih on napoveduje za folk ki uporablja "praške" kljub temu da so uporabljali AS + praške
), tako da sem videl da mi nepreostane druga kot da mu verjamem in nemudoma preneham z uporabo "praškov oz. proteinov", upam da še ni prepozno in da mi še vseeno ostane kake 10let življenja.... 
V smehu sem ga vprašal, če mogoče misli steroide pa je rekel resno, da ne in da misli proteine itd. Pol sem v hecu rekel, da niti tej bb ki so bli več ko pol lajfa na AS niso doživeli tak hudih posledic, kot jih on opisuje da se jih dobi od praškov in da so nekateri kljub AS dočakali kr dost let. Potem je začel naštevat bolezni, ki so jih že in ki jih še bojo imeli (v to nedvomim ampak mi vsekakor ni jasno zakaj so dočakali več let kot jih on napoveduje za folk ki uporablja "praške" kljub temu da so uporabljali AS + praške