Danes je 27 Apr 2026, 15:03

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

Djmisq

Re: OFF TOPIC

Odgovor29 Apr 2014, 00:30

Meni in kolegu pa je začel en gospod pripovedovat, kako so praški ki jih "bilderi" uporabljajo škodlivi in da nevejo kako škodo si delajo. Da so pozimi celi vodeni in napihnjeni, poleti pa zdehidrirani in da ta prah polek tega, da potegne vodo v mišice jo tudi v organe, med drugim tudi v srce in da že ko greš za njimi na wc navohaš, da ima njihovo blato vonj po samih fekalijah in da se že po tem vidi kako je to škodlivo... In še in še negativnih posledic mi je naštel, ki si jih nisem niti zapomnil, so pa bile hujše kot jih ima večina trdih drog :D

V smehu sem ga vprašal, če mogoče misli steroide pa je rekel resno, da ne in da misli proteine itd. Pol sem v hecu rekel, da niti tej bb ki so bli več ko pol lajfa na AS niso doživeli tak hudih posledic, kot jih on opisuje da se jih dobi od praškov in da so nekateri kljub AS dočakali kr dost let. Potem je začel naštevat bolezni, ki so jih že in ki jih še bojo imeli (v to nedvomim ampak mi vsekakor ni jasno zakaj so dočakali več let kot jih on napoveduje za folk ki uporablja "praške" kljub temu da so uporabljali AS + praške :D), tako da sem videl da mi nepreostane druga kot da mu verjamem in nemudoma preneham z uporabo "praškov oz. proteinov", upam da še ni prepozno in da mi še vseeno ostane kake 10let življenja.... :D
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor30 Apr 2014, 12:23

Ideja o članku, ki bi razjasnil, koliko je možno natural in koliko ne, je sicer odlična, je pa tako, kot je napisal David: tukaj ni nekih oprimerljivih dokazov in zapis je lahko bolj ali manj subjektiven (kar ne rečem, da ni OK ;) ). Poleg tega je tu še kar nekaj vprašanj, ki onemogočajo čisto jasno sliko, med katerimi bi izpostavil tole:

-kaj točno je natural, kje se potegne črta? V zadnji tekmovalni sezoni čez lužo me je ravno to precej presenetilo. Takih naturalcev, kot smo mi, v smislu, da res ne uporabljamo ničesar, je zelo malo. Večina se ravna samo po pravilniku določene organizacije, kar pa seveda ni enako.

-lifetime natural vs. 7+ let off?

Bodie

Odgovor01 Maj 2014, 16:39

jaskocare1 napisal/-a:Je pa za folk dobro, da vedo da se do postav kot jih majo Angelov, CTFletcher in podobni neda natural pridt, ker nakoncu bo samo razočaranje. ;)

Ko je bila glih debata o tem, kaj pa Elliot Hulse a mislite, da je natural trenutno oz. zadnja leta? Okoli leta 2010/11 je priznal, da je bil neki časa na steroidih ampak potem je opustil vse skupaj zaradi stranskih učinkov kot pravi.
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor01 Maj 2014, 17:17

Bodie napisal/-a:
jaskocare1 napisal/-a:Je pa za folk dobro, da vedo da se do postav kot jih majo Angelov, CTFletcher in podobni neda natural pridt, ker nakoncu bo samo razočaranje. ;)

Ko je bila glih debata o tem, kaj pa Elliot Hulse a mislite, da je natural trenutno oz. zadnja leta? Okoli leta 2010/11 je priznal, da je bil neki časa na steroidih ampak potem je opustil vse skupaj zaradi stranskih učinkov kot pravi.

natural ne, clean pa lahko ;)
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«
Uporabniški avatar

Ninja333

Odgovor09 Maj 2014, 11:52

Ali lahko izgubiš MM, a si vseeno enako močan ali močnejši? Recimo v obdobju definicije, ko sigurno izgubiš tudi nekaj MM, pa recimo določeni dvigi kot je BP ali MP ne padejo.
Be the best version of yourself!
Uporabniški avatar

Anel

Odgovor09 Maj 2014, 11:55

Če pametno definiraš lahko definitivno ohraniš vso moč, včasih jo v začetku definicije še pridobiš malo in na koncu ne izgubiš čisto nič.
Uporabniški avatar

Ninja333

Odgovor09 Maj 2014, 12:02

nisi me razumel. mogoče sem čudno napisal. mene zanima za mišično maso. ali pomeni, če obdržiš moč, da tudi mišično maso?
Be the best version of yourself!
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor09 Maj 2014, 12:44

Če ne kompliciramo preveč: da. ;)
Uporabniški avatar

Anel

Odgovor09 Maj 2014, 12:52

Dejansko bi se dalo o tem še pa še govoriti ter dodajati sto različnih variabil zato je pomoje najboljše da konča z "da", se strinjam :D
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor09 Maj 2014, 14:04

Ninja333 napisal/-a:Ali lahko izgubiš MM, a si vseeno enako močan ali močnejši? Recimo v obdobju definicije, ko sigurno izgubiš tudi nekaj MM, pa recimo določeni dvigi kot je BP ali MP ne padejo.

če zgubiš nekaj mišične mase, pol tudi moč pade. vsaj pri naprednih kateri so že v nekem konkretnem levelu performanca. tak da bi tudi dvigi mogli malo pasti. če maš dobro dieto, bodo pa te izgube res majnše.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov