Week 1 (2 cikel 5/3/1)
squat 5x
5x70kg
5x82.5kg
10x92.5kg (+5)
Week 2 (2 cikel 5/3/1)
ohp 3+
30kgx3
32.5kgx3
37.5kgx9(+6)
deadlift 3+
72.5kgx3
82.5kgx3
92.5kgx8 (+5)
bench 3+
50kgx3
55kgx3
62.5kgx7(+4)
squat 3+
75kgx3
87.5kgx3
97.5kgx4(+1 !!!!! )
Week 3 (2 cikel 5/3/1)
OHP 1+
30kgx5
35kgx3
40kgx8 (+7)
To je to updatal sem trening... Kot vidite mi je šel na 3+ zelo slabo bench, da počepa raje ne omenjam saj sem ga naredil samo 4x na 3+... prejšni mesec sem na 1+ naredil počep (97.5kg ) 7x, prejšnji teden pa s 97.5kg 4x sepravi je počep celo malo padel. Nevem povsod mi grejo dvigi lepo gor in imam dober občutek razen počep.. Sedaj nevem ali sem preveč forsiral takrat ko sem testiral maxa ampak počep se mi zdi tako težek... Zaenkrat bom pustil in delal naprej in upam, da ta teden na 1+ popravim situacijo in naredim PR v počepu (čaka me 102.5kg in take teže nisem imel že lep čas na štangi pri počepu)

)
Teža je bila skos okoli 61-62kg, bil sem zdaj 3 dni na morju veliko slanih stvari jedel, alko in vse tako, da je bila teža danes 63.9kg ampak gre voda že vn in mislim da bom v parih dneh na 62kg...
Sumim, da imam vnos prenizko saj mi dvigi ne napredujejo iz vikenda v vikend ali pa je težave drugje. Prejšnji teden sem si naročil iz myprotein ->>beta alanin, citrulin malat, tyrosin, kreatin pa že jemljem nekaj časa. Tako da sem si danes za preworkout namešal 3g beta alanina, 6g citrulin malata, 1g tyrosina in 5g kreatina. Focus je bil dober in tudi res dober trening. Ohp sem naredil PR.. Je pa res, da sem za vikend jedel zelo veliko oz. kot en reefed vikend in lahko, da je tudi zaradi povečanja vnosa večja moč.. Jutri bom gotovo vnos še dvignil iz zdajnšnjih 2450kcal na 2600kcal v prid maščobam.. (trenutno 40g M , 160g b ostalo OH--> 2450kcal)...
VPRAŠANJA
1.Zanima me vaše mnenje kaj bi lahko bilo, da nekateri dvigi ne grejo gor oz. se vrtim okoli podobne cifre.. Ali preveč pričakujem ali bi bilo bolje povečat vnos ali pa spremeniti trening?
2.Prav tako me zanima ali lahko zamenjam navaden deadlift z sumo deadlift, saj mislim, da mi sumo bolj odgovarja ampak nevem sedaj kako s težam. Če začnem delati sumota še enkrat stestiram max in potem izračunam za cikel 5/3/1 ali vzamem kar max oz težo od navadnega deadlifta in samo začnem delati sumota? Težava je tudi v tem, da me malo boli spoden hrbet od deadliftanja zadnjič in možno, da sem se kaj poškodoval zato sem mislil, da bi sedaj izvajal raje sumo pri katerem imam boljšo tehniko..
3. Sedaj jem od dodatkov vsak dan 5g creatina, 1g c vitamin, vit formula, 3g omega 3, magnezij.. Zanima me ali uporabljam beta alanin sam za preworkout kot sem napisal zgoraj ali bi ga vi dodali vsak dan tudi na ne trening dneve kot kreatin in koliko gramov??
Hvala za pomoč in čas, ki ste si ga vzeli za tako dolg post

)