Seveda, deadliftam tudi ja. Včeraj sem malo sprobaval in nalagal, prišel sem do 130 pri DL in 120 pri squatu. Več nisem šel, ker sem bil pri squatu že prej zmatran od 5x5x100, pri DL pa sem že malo čutil mišice, ker sem tudi prej že naredil 2x5x105. Moram se malo posneti da en check forme nardim

Hvala za nasvete, ampak sem se odločil, da bom ostal kar pri 5x5 zaenkrat (dokler bodo rezultati), bom pa zraven dodal še nekaj asistenčnih vaj.
Ali je v redu če si oblikujem program v Upper/lower, s tem, da tudi če imam lower, normalno izvajam stronglifts (čeprav je tisti dan npr. bench press).
Katere vaje pa mi predlagate in pa predvsem koliko?
Nekako mislil sem dodati nujno front squat, prešo in leg extensions za lower, za upper pa recimo dumbbell press, kkšne ročke in kable za biceps/triceps, kakšn press za rame, pa ene 2-3 bodyweight vaje, pullups, dips, (chinups).
Naredim 3-4 treninge na teden, več zelo redko, ker mi enostavno ne znese zaradi šole, treningov in tekem.
EDIT:
aja pozabil sem na moj vnos. ŠTejem si makrote sedaj že kakšen teden in se probam držati vnosa OH/B/M: 374/150/100, čeprav sem redko preko, ponavadi mi ostanejo (predvsem OHji)