Po dolgem času se spet oglašam

Forumu sem sledil bolj na površno ampak bi bil čas da kaj napišem. Od marca naprej sem imel bolj slabo obdobje. Najprej sem bil bolan skoraj 3 tedne, me je zdelalo nekaj konkretnega, ko sem ravno prišel k sebi sem pa spet zbolel

poznalo se je tudi na telesni teži in izpustil sem res precej treningov. Poleg tega sem nekoliko pretiraval nekaj treningov zapored (atg s pavzo in velike teže) in sem imel zato probleme s koleni, kar je pripeljalo do tega, da en mesec sploh nisem počepal. Domnevam da je krivo to, da sem v spodnjem položaju preveč popustil napetost in se je teža preveč prenesla na sklepe... Počasi se forma vrača, kolena še vedno malo čutim vendar gre na bolje.

V tem času sem se večinoma bolj osredotočal na high bar, že 3 mesece pa za spremembo vlečem conventional dl in zaenkrat mi super ustreza. Treningi so malenkost bolj "bilderski", z več asistence, kar mi tudi zelo ustreza, sploh zdaj poleti.
Dvigi so, razen počepa, vsi napredovali. conventional sem spravil na približno iste cifre, kot imam sumo. Trenutni "PR-ji" so 3x6x220, 2x4x230, 2x250 (ampak zelo blizu 3), enke nisem še testiral.. junija sem bolj za šalo testiral sumo, ker me je zanimalo, če mi je moč kaj padla, vendar sem brez težav prišel do 260kg, s tem da sem nalagal po 10kg od 200 naprej. Problem je le v tem, da sem potem spet čutil bolečino zelo blizu kolka, ko noge povlečem skupaj.
počep je precej nazadoval, na zadnjem treningu sem naredil 6x6x180kg čisto in brez pretiranega mučenja, tako da počasi nalagam, sem pa zopet začel z low barom. Enkrat spomladi mi je uspelo narediti 20x160 high bara

hah in 10x6x160 hb paused ter 4x180 paused atg - potem pa so se oglasila kolena

benč napreduje zelo počasi.. iz 4x5x120 sem največ prilezel na to, da mi uspe narediti 2 ali 3 serije po 6x, je pa zanimivo, da lahko delam desetke s 110 brez večjih težav...
military press solidno raste, uspelo mi je dvigniti 1xbw, kar je pomenilo 97,5kg. Do 100 nisem še prilezel

lahko pa naredim brez težav 6x6x80kg.
Nasplošno z rezultati nisem zadovoljen, ker sem imel veliko večje želje ampak dobro, pridejo različna obdobja. Na treningih uživam in to je važno. TT je okrog 100kg, kar je preveč, vendar se tudi glede tega ne sekiram pretirano

Cilje , ki sem si jih postavil do meseca maja, sem na nek način prenesel na novo leto, mogoče mi kaj še celo uspe