Kolikor sem uspel gledati 2. polčas, ti ni šlo slabo. Sploh v napadu. Našim dopovedat, da je treba takšne dedce kot si ti podirat nizko, je utopija
.
V sami postavitvi skrama in odprti igri ti še manjka nekaj izkušenj/tekem - moči ne manjka. Ko dobiš izkušnje bo top! Začni pa že razmišljat, da se boš pomladi 2016 lahko že potegoval za reprezentačni dres, tako da delaj še na kondiciji
. Če ostaneš na poziciji 1 ali 3, mislim, da boš resen kandidat, ker na tej poziciji rahlo primanjkuje igralcev in bi bil super osvežitev repr., če bi bil vpoklican. Ko boste imeli tekmo proti RK LJ, pa poskusi pridobiti čimveč minutaže, ker je njihov trener tudi selektor in bo dobro, če te opazi
. In te bo. Ga bom še jaz malo opozoril nate
.
Jaz bi te sicer postavil na drugo pozicijo kot jo igraš pri MB (na 8), ker mislim, da bi tam doprinesel več + mislim, da si rahlo previsok za 1. linijo skrama .
Sicer pa ja. Je bila luštna tekma. Edino oni "navijači" so zabluzili malo. Fuzbal navijači na ragbi tekmi.. ne gre ravno skupaj
. Ne poznajo ragbi kulture navijanja, kjer se navija za svojo ekipo in spoštuje nasprotnikovo, ter predvsem navija za ragbi in se druži. Pa seveda kakšno pivo spije
.