Če kdo hoče naročevat pea protein in ga zanima okus.. stvar ima okus kot grahova juha stare mame (vsaj meni). Isto je kot če bi zmiksan grah pil. Tako da kako sladkanje ne pride v poštev ker se lahko samo pokozlaš. Kvečjemu lahko not daš rezance pa maš juho ;D. Se pa kar zgosti.
Torej če nimate problemov z pitjem wheya, raje dajte kak € več in uživajte v okusu ki vam je všeč :D
kefets napisal/-a:Če kdo hoče naročevat pea protein in ga zanima okus.. stvar ima okus kot grahova juha stare mame (vsaj meni). Isto je kot če bi zmiksan grah pil. Tako da kako sladkanje ne pride v poštev ker se lahko samo pokozlaš. Kvečjemu lahko not daš rezance pa maš juho ;D. Se pa kar zgosti.
Torej če nimate problemov z pitjem wheya, raje dajte kak € več in uživajte v okusu ki vam je všeč :D
Meni se sliši ideja beljakovinskih juhc kar fajn. Pokuhaš zelenjavo, začiniš in popopraš s peaprots. To bom poskusil ob naslednjem naročilu.
lahko bol natancno opises kok je zadeva gosta? enako me zanima za instant kosmice kok gosto pride v shakerju? mam namen v prihodnje mesat pea/beljak/whey in zraven kosmice kot nadomestek obroka in tudi po treningu