Danes je 27 Apr 2026, 10:00

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

Nino

Re: OFF TOPIC

Odgovor11 Jul 2012, 14:05

madFish napisal/-a:
Nino napisal/-a:Ve kdo za kakšno internetno stran, kjer dobiš dobre pa poceni boksarske vreče? borilna-oprema.si, olimpus-shop, megafitness, prideshop, mma - te sem pregledal, drugih pa ne najdem :)

Vreče so mel zelo poceni pri maximumu, ampak trik se ne skriva v ceni vreče - trik je v ceni polnila. Vreče se običajno polni z blagom, super so stare cunje ki jim odstraniš trde dele (pozabi na ideje o tem da boš boxal v mivko ali pesek razen če ne boš vedno z rokavico pa še to rabiš pol zelo dobro konzlo v stropu pa zelo kvalitetno vrečo). Opcija so sicer umetne mehke plastike / pene ki pa niso tako optimalne kot stare cunje.

Znanec ki ni najbolj premožen je hodil na rdeči križ / karitas iskat cunje ki jih oni zavržejo jih pral in tlačil notri. Velik cunj gre notr, pol se zbijejo in morš dodajat. Za boljši rezultat priporočam da cunje raztrgaš oz razrežeš.

Še zadnji nasvet: cunje prej skujah v pralnem stroju, prašek je opcijski. Da se ti ne bodo zaredile notri živali kot že omenjenemu kolegu. Kakšen anti molj dodatek tudi ne bo odveč.

Aha. No, trenutno izbiram med tema dvema: http://www.borilna-oprema.si/trgovina/i ... a-120.html

ali:

http://www.megafitness.eu/si/katalog/sp ... 0-x-40-cm/

prva je torej polnjena z rezanimi koščki tekstila, druga pa ima na sredini podolgovato utež, okrog pa so vstavljeni izrezani trakovi spužve ter blaga. Verjetno je potem druga vreča boljša? Btw, uporabljal bi jo za kickbox, torej brce in udarce, tako da mislim da je 120 cm ravno prav dolga.

Polnil jo sam nebi, sploh zato, raje kupim že napolnjeno, plus tega se mi zdi sploh tista ki ima na sredini utež, kvalitetnejša, kot če doma sam napolniš z starimi cunjami.

PS: ma ni problema če bodo kakšne živali v vreči, itak jih bom z brcami ubil ali pa vsaj polomu :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor12 Jul 2012, 13:46

Dzezy napisal/-a:Kje tičijo razlogi za napihnjen trebuh, kljub majhnem %BF? Prehrana urejena, dovolj zelenjave, vlaknin... vsega.
Slika

Recimo... oseba izgleda kot ta na 2. sliki, če tišči trebuh noter in napne trebušne. Ko pa spusti, pa izgleda tako kot na 1. sliki.
(Skupna slika sicer predstavlja nek napredek v določenem času, vem, ampak mene zanima za to razliko v 10 sekundah.)

http://www.youtube.com/watch?v=M957dACQyfU sicer ni v 10 s, je pa v roku 5h ;).
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!

domen

Odgovor12 Jul 2012, 14:28

Mislim, da noben ne razume (niti na sosednjem forumu), kaj je Dzezy hotel vprašati... :roll:

Nino

Odgovor12 Jul 2012, 15:37

Pa saj je David dal dober odgovor oz. je razumel vprašanje.

kefets

Odgovor12 Jul 2012, 18:15

Dzezy naredi hcl test. Sem siguren da je zlo nizko če te matra napihnjenost/vetrovi ipd. stvari.

Ali pa kar nabavi betaine hcl, kot je svetoval alpha - ni ravno nek velik denar. Jaz osebno mam betaine hcl + nekaj pepsina je dodanega. Meni res neverjetno pomaga. Aja, pa če ješ hitro in stvari slabo prežvečiš začni delat kontra ;)

alpha

Odgovor12 Jul 2012, 18:18

Ja Dzezy, betain pa prebavni encimi ti bodo skoraj sigurno pomagali pri napihnjenosti.
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor13 Jul 2012, 06:51

domen napisal/-a:Mislim, da noben ne razume (niti na sosednjem forumu), kaj je Dzezy hotel vprašati... :roll:

Damn, 3x sem drugače razložil in obrnil stavke, pa še kar ne razumete. :D
Ja, Jure in David sta razumela, ne gre se za filmček, ampak za real life. In sicer za to napihnjenost, kljub %BF pod 10 in izrazitim trebušnim.
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651

Peraz

Odgovor13 Jul 2012, 07:04

Kefets,alpha - Je vama betaine hcl bolj pomagal kot kaka kompletna encimska formula? Kok betaina dnevno pa jemleta?

kefets

Odgovor13 Jul 2012, 08:42

Meni encimi niso bistveno pomagali, zato sem jih opustil. Mam totalno sf**** želodec od vseh antacidov (so me naši zdravniki našopal z njimi..) in jemljem res visoke doze: 1950mg betaine hcl + 135mg pepsin.

Jaz mam od poliquina: Ultra HCL 4E, ta ena tableta z kompletnim obrokom (B, OH, M) bi morala zadoščat večini, ki še ma kolko tolko dober želodec. Vbistvu veš da si vzel previsoko dozo če ti začne cca 15min po obroku postajat vroče v želodcu in grlu (dejansko ti gre vročina v glavo, ušesa), takrat pač samo piješ vodo in naslednjič zmanjšaš dozo.

Vrednosti na eno tableto: Betaine 650mg, Pepsin (1:10,000) 45mg

alpha

Odgovor13 Jul 2012, 11:07

Jaz še nisem ločeno preizkusil betaina in prebavnih encimov, tako da imam kar all-in-one formulo, ki pa pomaga proti tej napihnjenosti. Zakaj točno pride do nje ne vem, ugibam oz. logično pa je, da ravno zaradi slabe prebave.

Je pa zelo čudno, da je to tako underrated stvar. Šele pred kratkim sem izvedel, da se ta problem sploh da rešit.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost