Minilo je ze res dolgo casa od zadnjega posta, a to ne pomenim, da se ni treniralo

. V zadnjem mesecu treniral po principu PusH/Pull/Lower v rangu ponovitev od 8-20. Res pasalo malo za spremembo. v torek sem obiskal Fizioterapijo Cebokelj za tezave s kontrakturo kolena. V roke me je dobil Robi in najprej posteno "zmehcal" vse mozne misice noge za katere do takrat sploh nisem vedel da obstajajo, sledil je vakum, laser in na koncu se Ultrazvok. Na koncu pokazal se par vaj za zadnjo ložo in rekel da tezavaa ki jo imam ni velika in da bi po se eni max 2 terapijah moralo bit bolse. Naslednjo terapijo imam v ponedeljek tko da upamo na najbols
Spremenil pa sem tudi nacin treniranja do nadaljnega in sicer:
Dan1: ME Upper/Swiss ball + balance board
Dan2: Front Squat 3x3,5x5 + asistenca/Pliometrija
Dan3: Swiss ball + balance board + kardio ( kolebnica, rahel tek, ...)
Dan4: DE Upper/Pliometrija
Dan5: DE Lower/Swiss Ball + balance board
Dan6: Rest
Dan7: Repeat/ Rest ce se pocutim utrujeno
Cilj je pozdraviti koleno, da bom lahko oktobra zacel nazaj igrati mali nogomet, ostati zdrav... Primarna vaja pri lower bo front squat ker mi je nekako ljubsi kot back squat, pri upper izmenicno bench in db press. DL nekaj casa ne bo zaradi manjsih tezav s hrbtenico. Foam rollinga nisem omenjal ker je na meniju prakticno vsak dan. Vaje na Swiss ballu seveda namenjene kolenu in razgibavanju le tega in ne 1000000000000000x ponovitvam za trebusne

. Kar se tice hrane ostaja vse enako, makroti trenutno 200/250/60 vsak 3 ali 4 dan 200/500/60. Makroti so takole naravnani ze kak mesec in mi trenutno zelo ustreza.
To bi bilo zaenkrat to.