Današnji trening za hitrost spodnjega dela:
Počep sem naredil na zelo zelo nizki box (1 lesen podstavek za trening meč in 1 aerobičarski step - cca. 20 cm vse skupaj).
10×2 pon., 80 kg
Tu je bla globina taka, da sem se usedel ravno na točki, ko se mi začne medenica vrtet. Upam, da na tak način še izboljšam hitrost "iz luknje". Ko bojo oly čevlji bo še bolje!
Good morning10×60 kg
8×80 kg
5×80 kg
Izpadni korak v hoji naprej2×24 pon. skupno s 26 kg ročkami še z kar nekaj rezerve
Upogib trupa na kablih kleče, vrv3×12×cca. 90 kg
Potisk s prsti v leg pressu (meča)10+3+3+2+2+2 myoreps, cca. 100 kg
Vse skupaj je trajalo uro in pol, od tega je bilo pol ure ogrevanja (foam rolling in dinamični strečing) in 15 minut čakanja, da se sprazni kletka. Se pravi je trening trajal samo 45 min, kar me je kr malo presenetilo - ker sem bil ob 9h zvečer že malo utrujen in sem med asistenco jemal malo daljše pavze.
Hrana pa ...
Kaj narediš, če ti ob 10h zvečer do potrebnega dnevnega vnosa manjka še 40 g maščob, 300 g oh in 70 g beljakovin, pa se ti ne ljubi pripravljat take količine hrane, niti nisi pretirano lačen?
Naročiš pico!

... In vse cifre se poklopijo - razen maščob, ki jih je zdaj po mojih izračunih cirka 15 g preveč in jih bom zato v naslednjih treh dneh jedel po malo manj.
Lajf ...Danes sem iz seznama "naredi pred 30. rojstnim dnem" črtal še streljanje s pištolo. Sicer nisem nikol bil kak navdušenec streljanja, in pred "inštrukcijami", nisem poznal več kot treh firm, niti nisem mel pojma o rokovanju z orožjem.

Ampak po uri streljanja sem se pa kar precej navdušil! Odlična sprostitev in tudi malo adrenalinska zadeva. Skratka, mislim, da bom še šel kdaj.

In pa spet se navdušujem nad nabavo oly čevljev. Mislim, da bom zdaj pa zares v kratkem nabavil Adidas Power Perfect II. Razmere so ugodne!