Dobrodošli na straneh Natural Muscle Zone!

Prenova portala in vabilo k včlanitvi v društvo!

Dragi zvesti NMZ-jevci in drugi navdušenci nad športom brez dopinga!

Pri NMZ pripravljamo kar nekaj novosti! Ena izmed teh je ustanovitev Društva za naravni bodybuilding! Društvo bo s pomočjo članov nadaljevalo z izvajanjem aktivnosti, ki sva jih že vzpostavila v preteklosti in so bile do zdaj na pavzi.

Vse NMZ-jevce in tiste, ki so vam naše vsebine všeč, zato prijazno vabiva, da se včlanijo v Društvo za naravni bodybuilding in tako podprejo delovanje spletnega portala še v bodoče, razširitev in poživitev njegovih vsebin, društvu pa omogočijo angažiranje pri novih zanimivih projektih - tako na spletu, kot "v živo".

Za včlanitev izpolnite vlogo za sprejem v članstvo in jo pošljite na naslov društva ali preko e-maila na info(afna)naturalmusclezone.com.

Hvala vsem za podporo - kmalu spet poženemo NMZ oziroma ga prestrukturiramo ter še bolj povežemo z društvom, da se bomo lahko lotili novih projektov!

Ustanovitelja Jure Rus in David Brunšek

Članarina

Članarine ni. Svoje delovanje bomo zaenkrat osnovali na prostovoljnih članskih prispevkih/donacijah. Višina prostovoljne letne članarine je tako lahko 0 €, 1 €, 5 €, 10 €, 15 € ali pa kateri koli drugi prispevek.

Podatki za nakazilo prostovoljne članarine:

Prejemnik
Društvo za naravni bodybuilding, Rečica ob Paki 23, 3327 Šmartno ob Paki
IBAN
SI56 6100 0000 4772 456
BIC banke
HDELSI22
Koda namena
CHAR
Namen / rok plačila
Prostovoljni prispevek 2015
Referenca
SI 00 2015

Copyright © 2015 - Natural Muscle Zone & Društvo za naravni bodybuilding. Vse pravice pridržane.