Danes je 26 Maj 2026, 17:35

my protein problem

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

wade

Re: my protein problem

Odgovor15 Maj 2012, 18:13

opa ravno zdajle dobil mail očitno spremaljo naš forum :D:D

Hi Ales,

Thank you for the email.

Firstly, please accept my apologies for the difficulties that you have experienced in receiving this order and that the service standards did not meet with your expectations.

You should now have received your order, if this is not the case please contact us again and we will launch a full investigation into it for you.

We have investigated the delay in your order with our warehouse team, who have confirmed that some items on your orders were awaiting a stock replenishment. This process is generally conducted during the daily operational process and has no impact on the dispatch of your order. However, as we have experienced an overwhelming volume of orders being placed, this replenishment was not completed as promptly as normal. We are expecting this to be a short-term issue whilst we resolve such stock discrepancies.

As a customer to Myprotein.com , your comments are both relevant and important to us so I am disappointed that in this instance the service that you received was lacking of our normal extremely high standards.

Again, please accept our apologies for the inconvenience that you have experienced.

Regards,

Sicer nism še dobil ampak vsaj očitno priznajo del svoje krivde tko da upam da bo ane. Res da se zajebavam s pisanjem teh mailov ampak stvari dejansko trenutno ne potrubujem tko da če na koncu dobim bo vse ok. Bodite pa vsi pozorni da ko prejmete paket da vsaj volumensko ustreza naročilu ( če se to da ocenit tako kot v mojem primeru) in ničesar ne podpišite tut če vam kurir reče da bo še kaj kasneje dostavljeno. Naj vam vse naenkrat dostavijo in potem podpis.
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor15 Maj 2012, 19:46

Kul, zgleda da bo en epilog. :)

Nino

Odgovor15 Maj 2012, 19:49

Fer od njih. Upam da dobiš robo.
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor24 Maj 2012, 11:41

moj edini "problem" z MP.com je bil, da so mi, ko sem prvič sploh naročeval, 2x poslali isto pošiljko ;).
prva je prišla v 4 dneh, kot obljubljajo, druga (ista) pa čez 14 dni ;).

heheh.. dobil 2x robo za ceno ene. pa ni bilo malo robe...
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!

Nino

Odgovor24 Maj 2012, 13:01

Hehe pošteno :lol:

wade

Odgovor25 Maj 2012, 16:20

Hell Ales,

Thank you for your email and the information.

Your missing items have been resent for you.

You will receive an email once your order has been despatched.

Regards,

8-) 8-) 8-) 8-)

Nino

Odgovor25 Maj 2012, 18:55

Super ;) Imajo točko več pri meni.

Hardstylegod

Odgovor08 Jun 2012, 10:16

Jaz sem pa v ponedeljek zjutraj naročeval prvič pri MP in paketa še zdaj ni. Tukaj pa je še en problem. Sem kar malo razočaran nad njihovim osebjem glede odgovarjanja na emaile. Spregledal sem namreč, da mi pri nakupu delivery address avtomatsko dalo tist naslov k je za billing address. Jaz pa sem dal za račun naslov od sestre ker sem uporabil njeno kartico ona pa je doma drugje kot jaz. In sem jim pol urce po tem k sm naroču, poslal mail če lahko spremenijo naslov ( ker sm šou brt tja, da če maš kšn problen glede naslova dostave naj jim čimprej pišem na mail..) Pišem jim vsak dan odgovora pa še zdj nobenga. Zdj je pa paket itak že tolk delč, da verjetn ne bodo spreminjal zdj naslova :/ ..

Nino

Odgovor08 Jun 2012, 11:26

Odgovarjajo res zelo počasi. No, mogoče so pa spremenili naslov, pa ti še niso utegnili odpisat. Za paket se pa ne sekirat, včasih zna trajat malo dlje. Drug teden če ga ne bo, pol se pa že lahko malo praskaš ja :D Jaz sem naročil ta teden v sredo, pa upam da pride sredi drugega tedna, vsaj ponavadi je bilo tako.

vincee

Odgovor08 Jun 2012, 11:28

Hardstylegod napisal/-a:Jaz sem pa v ponedeljek zjutraj naročeval prvič pri MP in paketa še zdaj ni. Tukaj pa je še en problem. Sem kar malo razočaran nad njihovim osebjem glede odgovarjanja na emaile. Spregledal sem namreč, da mi pri nakupu delivery address avtomatsko dalo tist naslov k je za billing address. Jaz pa sem dal za račun naslov od sestre ker sem uporabil njeno kartico ona pa je doma drugje kot jaz. In sem jim pol urce po tem k sm naroču, poslal mail če lahko spremenijo naslov ( ker sm šou brt tja, da če maš kšn problen glede naslova dostave naj jim čimprej pišem na mail..) Pišem jim vsak dan odgovora pa še zdj nobenga. Zdj je pa paket itak že tolk delč, da verjetn ne bodo spreminjal zdj naslova :/ ..

Paketi ponavadi potebujejo kak teden do Slovenije. Sicer pa, lahko pogledaš kje približno je preko dpd trackinga.

Meni so vedno odgovorili v istem dnevu. Poglej če ni padlo pod spa. Lahko pa probaš na twitterju ali Facebooku postavit vprašanje. Polek tega so oni imeli veliko akcijo prav zaradi njihovega bank holiday-a in so mogoče imeli dela prost dan.

Če si naročeval s sestrino kartico, pod delivery address si pa dal svoje ime, bodo komplikacije. Pa ne zarady MyProtein - noben spletni nakup ne bo potekal gladko, če se billing name in delivery name razlikujeta (address je komot lahko drugačen) .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost