Danes je 28 Apr 2026, 06:07

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

ugabuga

Re: OFF TOPIC

Odgovor18 Mar 2013, 21:43

jokamskos napisal/-a:S froci sploh ni velik dela..daš jim fujter da prežvijo pa je to to.

puter pa žlico -> domača naloga fertik v 10min
bench more than front squat crew

Bodie

Odgovor18 Mar 2013, 22:10

Sam se je treba tut prašat kaj ma on od tega, da tko priporoča to ketonsko pa high fat dieto? Če gledamo iz stališča zaslužka, a ne bi blo boljš, če bi priporočal high carb in high B(kot včasih) dieto? Saj firma verjetno temelji na prodaji wheya in raznih gainerjev, malte, vitarga in tko dalje. In še posebej v tem času, ko smo vsi tako zasedeni in je časa za kuhanje minimalno, bi bilo še posebej boljše reklamirat diete, ki vsebujejo OH saj bi tko folk sigurno bolj kupoval malto, vitargo za po treningu, pa razne gainerje za vmesne obroke (namesto kuhanja pašte, riža,...ki je samo potrata časa)?

Sej od vseh maščob, ki se jih tam tolk priporoča prodaja sam omega 3, od priporočanja jajc, kokosa, govedine, masla in tko dalje pa nima zaslužka. Če se prav spomnim, je omenjal izdajo neke knjige(ki bo verjetno o keto dieti) in pa seveda sproti piše razne članke, a mislite da se okol tega vrti denar in se mu posledično izplača tolk hypat keto dieto?

Nevem, nekako se mi zdi, da če bi vse skupaj dali na tehtnico bi zaslužek šel v prid beljakovinskih in hidratnih dodatkov. Pa ne me narobe razumet, nisem neka ''ovca'' ki fura keto dieto. Že dalj časa prakticiram IIFYM in mi to daleč najbolj odgovarja, samo pač ne vidim pointa v takšnem zagovarjanju keto diete, če ne bi bilo zadaj iskreno prepričanje, da je to res nekaj najboljšega za človeško telo. Kajti zaslužek z zagovarjanjem te diete je sigurno manjši kot bi bil z reklamiranjem drugih diet.
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor18 Mar 2013, 23:02

Prehranskih dopolnil se tam trenutno ne oglašuje tako agresivno, kar je popolnoma OK, gledano iz stališča potrošnika in lahkovernosti. Verjamem da je prepričan v koristnost diete in njeno smiselnost in da nima slabih namenov, ampak kot je tu že bilo govora, niti znanost niti praksa ne potrjuje njegove teorije.
Če je zaslužek sedaj manjši, ne vem. To da nekdo pljuva v lastno skledo z neoglaševanjem izdelkov ki jih prodaja, niti približno ne pomeni, da njegove teorije kar naenkrat držijo.
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog
Uporabniški avatar

Ninja333

Odgovor18 Mar 2013, 23:07

se strinjam z bodiem. definitvno verjamem, da priporoča po lastnih prepričanjih in ne nekih marketinških for. moje mnenje. pa tud glupo mi je k berem, da določeni pljuvajo in se norčujejo, saj ima človek že kar nekaj let izkušenj in uspehov za sabo, pa tudi večkrat sem prebral, ko je napisal določenim osebam, ki so spraševale za takšne in drugačne diete, da naj se držijo tega, če jim ustreza in deluje na njih in ni vsiljeval kakšnih svojih kvazi diet. pa ne poznam človeka osebno, da ne bo izpadl, da ga zagovarjam. samo napisal sem svoja opažanja glede na spremljanje forumov, itd.
Be the best version of yourself!

Bodie

Odgovor18 Mar 2013, 23:37

gujdek napisal/-a: To da nekdo pljuva v lastno skledo z neoglaševanjem izdelkov ki jih prodaja, niti približno ne pomeni, da njegove teorije kar naenkrat držijo.

Absolutno.

Izpade pa sigurno malenkost bolj verodostojno, če pri osebi, ki živi od prodaje prehranskih dodatkov, lahko izločimo money-driven agendo.

kugla

Odgovor19 Mar 2013, 07:29

Več načinov je kako ljudi privabit v štacuno ... med boljšimi je ta, da jih tja ne siliš, oziroma da izgleda, kot da jih k temu sploh ne spodbujaš. Nesebično razdajanje znanja, pa to.

Vsekakor pa pomaga, da res verjameš v to kar nakladaš.
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor19 Mar 2013, 08:47

il_fullxfull.365544858_3yt5.jpg

Dajmo imeti prosim tole zgornje malo večkrat v mislih. Meni se debate, v katero so se nagnili nekateri zadnji posti, ne zdi primerna za javni forum in naj tu jasno povem, da NMZjevci ne odobravamo takega obrekovanja/opravljanja na osebnem nivoju.

Dajmo torej diskutirat ideje (npr. ketonska), spuščanju na osebno raven pa se prosim izogibajte - večino to ne zanima in samo kvari ugled foruma.

Hvala za razumevanje! ;)
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Don

Odgovor19 Mar 2013, 16:13

eno vprašanje..
je že mel kdo težave z vraščenimi dlačicami? in kako se vi lotevate odstranjevanja dlačic po telesu; učinkovito in brez neželenih posledic?
hvala za odgovore

coko

Odgovor19 Mar 2013, 16:31

Depilacijska :D

Kristijan

Odgovor19 Mar 2013, 18:01

Don napisal/-a:eno vprašanje..
je že mel kdo težave z vraščenimi dlačicami? in kako se vi lotevate odstranjevanja dlačic po telesu; učinkovito in brez neželenih posledic?
hvala za odgovore

Tukaj sem jaz enkrat spraševal :D viewtopic.php?p=12776#p12776
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov