Sam se je treba tut prašat kaj ma on od tega, da tko priporoča to ketonsko pa high fat dieto? Če gledamo iz stališča zaslužka, a ne bi blo boljš, če bi priporočal high carb in high B(kot včasih) dieto? Saj firma verjetno temelji na prodaji wheya in raznih gainerjev, malte, vitarga in tko dalje. In še posebej v tem času, ko smo vsi tako zasedeni in je časa za kuhanje minimalno, bi bilo še posebej boljše reklamirat diete, ki vsebujejo OH saj bi tko folk sigurno bolj kupoval malto, vitargo za po treningu, pa razne gainerje za vmesne obroke (namesto kuhanja pašte, riža,...ki je samo potrata časa)?
Sej od vseh maščob, ki se jih tam tolk priporoča prodaja sam omega 3, od priporočanja jajc, kokosa, govedine, masla in tko dalje pa nima zaslužka. Če se prav spomnim, je omenjal izdajo neke knjige(ki bo verjetno o keto dieti) in pa seveda sproti piše razne članke, a mislite da se okol tega vrti denar in se mu posledično izplača tolk hypat keto dieto?
Nevem, nekako se mi zdi, da če bi vse skupaj dali na tehtnico bi zaslužek šel v prid beljakovinskih in hidratnih dodatkov. Pa ne me narobe razumet, nisem neka ''ovca'' ki fura keto dieto. Že dalj časa prakticiram IIFYM in mi to daleč najbolj odgovarja, samo pač ne vidim pointa v takšnem zagovarjanju keto diete, če ne bi bilo zadaj iskreno prepričanje, da je to res nekaj najboljšega za človeško telo. Kajti zaslužek z zagovarjanjem te diete je sigurno manjši kot bi bil z reklamiranjem drugih diet.