Četrtek - 17.10.2013 - rugbyTT: 77 kg Popoldan, ko sem prišel iz službe (po 3 obrokih) 76,4 kg :O. Očitno je refeed lepo zagrabil

.
Cca. 2,5 h pred treningom še ena papica in še dvojni obrok po treningu.
Prvi trening sem preživel. Presenečen sem, da imam kar solidno kondicijo. Sem lepo držal tempo s kolegi, ki trenirajo že od srede avgusta in so dali skozi celo kondicijske priprave

. Sicer včeraj ni bilo ta pravega "kontakta" (nič podiranj, valjanja po tleh, ruckanja, ... ), ampak uigravanje akcij in team run, tako da se bo igralna kondicija še pokazala. Mislim, da tu ne bo tako solidno

.
Toliko šprintov nisem odtekel že lep čas. Noge so me bolele bolj kot po kakšnem hudem treningu nog v gymu. Meča, kvadri, notranja stran stegen, kolki, rit, ... ma ni da ni.. vse sem obremenil

. F23 maža pred spanjem, tako da danes sicer ni tako hudo, me pa vse zateguje. Ko pridem domov izvedem en hud relax v vroči kadi, pred tem pa fajn zrolam na FR.
Občutek za žogo je še vedno prisoten, kar je zakon!
M: 2233 kcal | 237, 211, 49
Petek - 18.10.2013 - Hrbet/Prsa - easyTT: 76,7 kg Kot že napisano, danes najprej FR, nato relax v vroči vodi, potem pa sledi čiščenje/poliranje kopačk. Zvečer oddelam en easy trening hrbet/prsa, saj me jutri čaka že prva tekma :O, in ne bi bilo fino, da me še hrbet zateguje.
Če koga zanima kako bo šlo, je vljudno vabljen/a na ogled tekme.
https://www.facebook.com/events/517124205038797/RFCMaribor-RAKOlimpija.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.