gledal sem, da se mi kofein še najbolj splača naročit od maxximuma ker je malo dražji kot na myprotein. Mislim, da bom enkrat iz myprotein naroču ko bom naročal več stvari naenkrat. Drugače pa še poročam od danes.
Imel trening A 12.4.2014
Trening danes zares slab. Nevem kaj mi je.. Zadnje nekaj dni čutim utrujenost, zelo sem zaspan čez dan, vsak dan hodim spat, pa čeprav spim 7 ur približno ponoči. Čutim nekakšno utrujenost.
Squat
5x5 95kg na box , probal sem brez boxa pa sploh ni šlo, nobene moči naredil sem 2x95 pa čeprav sem v zadnjo delal skoraj 5x5 97.5kg ..
Bench
zadnjič šla 67,5 5x 5x 5x 5x 4x tako, da sem imel namen danes 5x5 in povišat ampak žal.
naredil sem:
5x 5x 4x 4x 4x +3x eno serijo sem dodal, ker je bilo toliko štirk ampak ni bilo prave moči, roke so se mi kar tresle..
Asistenco
assistenco sem konkretno odrezal, saj mislim, da brezveze, da utrujam telo, če sem bil že pri osnovnih dvigih slab..
Naredil sem:
chin upi 3x7 lastna teza+14kg in nekaj serij samo z lastno težo
shrugsi par serij s 23 ročkam
naredil sem DB bench 3x8 tako zelo v easy..(ni v programu, sem dodal po občutku)
veslanje v predklonu s štango 3x7 60kg in 3x6 160lbs na napravi za veslanje
Toliko za danes.. Nevem kaj naj naredil pri benchu že dvakrat sem prišel do meje 67,5 kg kjer nisem mogel narediti 5x5 par treningov. Tokrat je bil drugi trening, da sem failal s to težo. Naslednjič ko imam A probam ponovno 5x5 če failam ne vem kaj bom storil.. Resetiral sem pri tej teži že in vidim, da bom moral ponovno.
Ima kdo nasvet kako premagat to mejo, ker sedaj na deficitu je počep lepo šel gor ( do tega treninga), bench pa tako tako, vedno se ustavim pri tej kilaži, ker ne pridem do 5x5.
Cilj zaenkrat, da povišam bench sicer nevem kako in pa da počep naredim 5x5 100kg .. Trenutno na 2100 kcal, ta pondeljek nižam na 2000 in hiit 1-2x tedensko.. Kalorije padajo, sixpacki so že bolj vidni in upam, da me vsaj te kilaže ne zapustijo