Nazaj.
Dnevnik je malo zastal ampak sem se odločil, da bom sedaj bolj aktiven, saj bom počasi začel z maso. Treniral sem neprestano mogoče je bilo največ 4 dni frej

Situacija je taka. Dietiral sem od februarja pa do sedaj in izgubil okoli 10kg... Spucal sem se kar dobro, manjka pa mase, saj vse skupi treniram malo več kot eno leto od tega pol leta na definiciji in nekaj nepravilnega treninga in prehrane. Zdaj ko sem spucan sem se odločil, da grem za eno leto na maso, mogoče bom naredil kakšen mini cut med letom če bo nuja. Konec mase sem tehtal 70kg na okoli 172 cm višine. Trenutno mi teža niha od 60-62kg. Ne vem
kdaj naj začnem z maso ampak si res že želim novih KG pa čeprav je poletje. Cilj je pridobiti približno 1 KG na mesec tako, da se bom nazačetku sigurno kar lovil pri nastavljanju makrotov. Zaenkrat sem bil zadnji teden na 1600kcal, ta teden pred morjem sem na 1400 kcal do petka. Ta petk grem na morje, tako da bo OFF s hrano in treningom in začnem ponovno trenirat in beležit makrote na 3.7.2014... ( 6 dni offa).
Dnevnik bom dopolnjeval tudi s slikami, beležil vsak trening itd.. se bolj poglobil v dnevnik, saj mi je cilj tudi spremljati lasten napredek.. Sedaj imam pa nekaj vprašanj.
-
Ubistvu ne vem kako trenirati ko začnem z maso in nevem kako s hrano. Treniram vse skupi malo več kot leto in res nevem ali bi šel na 5/3/1 ali push pul legs ali kaj drugega. Vprašanje: Kateri trening bi bil najbolj primeren glede na moj čas treniranja za optimalen napredek?... -ne vem kako s hrano. Ta teden kot sem že omenil sem na 1400 kcal pred morjem potem na morju ne bom spremljal vendar se bom držal okoli 1500-1700 kcal tako okvirno, ne nameravam se nažirat, ne bom pa trdil, da bo vnos tako nizek kot je bilo zastavljeno do sedaj. (predvsem ribe, kruh, marmelada, sladoled, meso, itd.. ) gotovo tudi kakšen yolo obrok

Ko začnem z maso me sedaj zanima kako in kaj pri prehrani. Bi bilo dobro ko v četrtek zjutraj pridem dam, da se zvagam zabeležim težo in potem en teden treniram in se držim določenih makrotov in poročam, saj je problem tudi, da vprašanje koliko bo odstopanj v teži ko pridem domov tudi zaradi količine soli, itd..
in nevem če bo potem tista teža v četrtek zjutraj realna?? In pa še kako nastavim makrote ( trenutno 1400-1500 kcal 30g M 160g B ostalo OH), ali dvigujem počasi maščobe in oh iz teden v teden ali samo oh ali samo maščobe kako in koliko ?Hvala vsem, ki ste mi že in mi boste tudi v prihodnosti pomagali z odgovori

)