Danes je 29 Jul 2026, 05:54

Train with me!

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

uVex

Re: Train with me!

Odgovor21 Apr 2014, 09:25

18.4.2014

Trening B
počep 5x 5x 5x 4x 4x (100kg)
Military 5x 5x 5x 5x 4x 45kg
Assistenca
Barbel rowsi 5x5 70kg z lahkoto
Deadlift - 4x100kg
Biceps curls 4x7
Cgbp izpustil naredil le tri serije dipsov z lastno tezo
Uporabniški avatar

uVex

Odgovor21 Apr 2014, 09:26

19.4.2014
izvajal HIIT. Skoraj me je pobralo :)
Uporabniški avatar

uVex

Odgovor21 Apr 2014, 09:31

20.4.2014
Trening A

Počep 5x5 100kg
bench 5x(70kg) 5x (68.5kg) 5x(68.5kg) 4x(68.5kg) 4x(68.5kg)

Assistenca
Naredil namesto veslanja v predklonu malo za spremembe lat pull down 5x6 (140lbs)
shrugs 3x8 ročke 25kg
triceps 4x8
bp na poševni klopci z ročkam 23kg
chinupi lastna teža +14 kg 8x 8x 7x
hiperekstenzija 2x12 (+utež 10kg v narocju)
Tako, da počep je bil PR, bench prav tako, na treningu B je bil PR pri military..
Uporabniški avatar

uVex

Odgovor27 Apr 2014, 19:15

Naredil še trening B in trening A, odločil sem se da ne bom nič zapisal v dnevnik. Samo kratek update.. V osnovnih dvigih nisem naredil pr-ja.. Bench zelo slabo.. Čutim utrujenost, že dva dni totalno brez energije itd. Zato sem včeraj reefedal -> 600kcal plusa in danes tudi nekje 400 kcal plusa. Jutri bomo videli kako bom treniral... Drugače pa nasploh gre teža dol v enem tednu sem izgubil okoli 1-1,5 kg .. Naredil sem 2x HIIT. Ubistvu sem prišel do zaključka, da me gotovo nese HIIT, kajti izvajam ga na off dneve in se mi zdi, da se ne regeneriram dobro. Primer: pon:počep, tork:hiit, sreda počeš, in tako naprej in noge počijejo zelo redko, če ne pade počep pa pade hiit. Tako, da bom videl kako bo s hiitov v prihodnosti..
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor27 Apr 2014, 22:27

Super napredek! Glede HIIT-a pa je njegovo "doziranje" na deficitu lahko res delikatno, ker izbiraš med večjim defiitom in slabšo regeneracijo. Mogoče raje kakšen easy kardio ko čutiš, da se te loteva večja utrujenost. ;)
Uporabniški avatar

uVex

Odgovor28 Apr 2014, 08:49

Izvajal bom pomoje easy kardio 2x tedensko nekje 40min in hiit mogoce 1x tedensko takrat ko imam frej s fitnesom za vsaj dva dni, da sem tako en dan čisto brez aktivnosti.. Danes upam da trening zalaufa po dveh slabih treningih. Vnos bom pomoje se znizal in delal več refedov po občutku.. David zate imam vprašanje in sicer zadnjič sem se odločil, da probam bench delati, tako oot si mi predlagal v prejšnjih postih... Naredil sem 7serij po 3ponovitve, to naj bi bil volume bench, kako na danes naredim kot si napisal 2rm serije. Sepravi naredim 2serije po 1 ppnovitev na max ali kako drugače.. Če mi lahko konkretno napises serije pa ponovitve. Se opravičujem za napake v besedilu ampak sem bol štorast na mobitelu:-P hvala za pomoč
Uporabniški avatar

uVex

Odgovor28 Apr 2014, 08:55

Ponovno Sem prebral tvoje poste in pomojem, da razumem končno:-) popravi če ne:-P
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor28 Apr 2014, 17:05

Lahko narediš kakršno koli maksimalno serijo, ne nujno enkice. Npr. 1×2 pon (2RM), 1×3 pon (3RM) ... 1×5 pon. (5RM) itd. ampak mora biti res maksimalna. Tistim, ki še nikoli niso trenirali v tako nizkem rangu tudi odsvetujem, da grejo takoj na enke, raje kakšne trojke ali več. ;)
Uporabniški avatar

uVex

Odgovor26 Jun 2014, 01:18

Nazaj.
Dnevnik je malo zastal ampak sem se odločil, da bom sedaj bolj aktiven, saj bom počasi začel z maso. Treniral sem neprestano mogoče je bilo največ 4 dni frej :P
Situacija je taka. Dietiral sem od februarja pa do sedaj in izgubil okoli 10kg... Spucal sem se kar dobro, manjka pa mase, saj vse skupi treniram malo več kot eno leto od tega pol leta na definiciji in nekaj nepravilnega treninga in prehrane. Zdaj ko sem spucan sem se odločil, da grem za eno leto na maso, mogoče bom naredil kakšen mini cut med letom če bo nuja. Konec mase sem tehtal 70kg na okoli 172 cm višine. Trenutno mi teža niha od 60-62kg. Ne vem
kdaj naj začnem z maso ampak si res že želim novih KG pa čeprav je poletje. Cilj je pridobiti približno 1 KG na mesec tako, da se bom nazačetku sigurno kar lovil pri nastavljanju makrotov. Zaenkrat sem bil zadnji teden na 1600kcal, ta teden pred morjem sem na 1400 kcal do petka. Ta petk grem na morje, tako da bo OFF s hrano in treningom in začnem ponovno trenirat in beležit makrote na 3.7.2014... ( 6 dni offa). Dnevnik bom dopolnjeval tudi s slikami, beležil vsak trening itd.. se bolj poglobil v dnevnik, saj mi je cilj tudi spremljati lasten napredek..

Sedaj imam pa nekaj vprašanj.

-Ubistvu ne vem kako trenirati ko začnem z maso in nevem kako s hrano. Treniram vse skupi malo več kot leto in res nevem ali bi šel na 5/3/1 ali push pul legs ali kaj drugega. Vprašanje: Kateri trening bi bil najbolj primeren glede na moj čas treniranja za optimalen napredek?...

-ne vem kako s hrano. Ta teden kot sem že omenil sem na 1400 kcal pred morjem potem na morju ne bom spremljal vendar se bom držal okoli 1500-1700 kcal tako okvirno, ne nameravam se nažirat, ne bom pa trdil, da bo vnos tako nizek kot je bilo zastavljeno do sedaj. (predvsem ribe, kruh, marmelada, sladoled, meso, itd.. ) gotovo tudi kakšen yolo obrok :)
Ko začnem z maso me sedaj zanima kako in kaj pri prehrani. Bi bilo dobro ko v četrtek zjutraj pridem dam, da se zvagam zabeležim težo in potem en teden treniram in se držim določenih makrotov in poročam, saj je problem tudi, da vprašanje koliko bo odstopanj v teži ko pridem domov tudi zaradi količine soli, itd.. in nevem če bo potem tista teža v četrtek zjutraj realna?? In pa še kako nastavim makrote ( trenutno 1400-1500 kcal 30g M 160g B ostalo OH), ali dvigujem počasi maščobe in oh iz teden v teden ali samo oh ali samo maščobe kako in koliko ?

Hvala vsem, ki ste mi že in mi boste tudi v prihodnosti pomagali z odgovori :))
Uporabniški avatar

uVex

Odgovor26 Jun 2014, 13:46

Aja treniram lahko 4x tedensko katere koli dneve, zaenkrat pa sem treniral 3x tedensko včasih pa 4x tedensko celo telo A in B sistem ki je opisan na prvi strani mojega dnevnika. Tako za oreintacijo :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost