Oh, kako hitro čas beži.. Res nisem pridna pri zapisih v svoj dnevnik.. Kakorkoli

:
V torek sem imela ME trening in prvič poskušala narediti počep z 80kg. Ni mi (še

) uspelo, se mi je pa 75kg prvič zdela malo bolj ''lahka''. Pri OHP sem največ naredila 2x 32,5kg, 35kg mi ni uspelo. Bencha že nekaj časa ne delam, ker se moja ramena začnejo pritoževati. Sem nekaj treningov nazaj malo poskušala, pa ne gre. Držim se torej OHP-ja.

V četrtek sem imela DE trening, naslednji trening z utežmi pa sem imela šele danes (vikend sem imela kar zaseden - v petek 3 ure plesnega treninga, čez vikend pa dva nastopa s pripadajočim ogrevanje, treniranjem itd.), na sporedu je bil volumen. Glede na glavobol in kar nekakšno utrujenost nisem pričakovala dobrega treninga..ampak sem se zmotila.

OHP:
5x 27,5kg
5x 27,5kg
5x 27,5kg
4x 27,5kg
5x 27,5kg
3x 27,5kg (Glavo sem prehitro nagnila naprej in se s štango rahlo zabila v brado in sem raje nehala.)
POČEP:
Noge sem imela ful utrujene in sem kar čutila mravljince, ko sem se spustila v počep. Jure mi je svetoval naj naredim malo aktivacije - zato sem naredila 2 seriji po 3 eksplozivne ponovitve s samo 40kg. Potem pa sem nalagala do 60kg.
6x60kg
6x60kg
6x60kg
6x60kg
6x60kg
12x60kg (Ni mi jasno kaj se je tukaj zgodilo.

Čutila sem, da lahko naredim še par ponovitev.. in sem jih.

)
Po zadnji seriji sem bila ''rahlo''

uničena, zato sem naredila samo še cca 5 serij veslanja za hrbet.
Glede na to, da mi je na koncu treninga uspelo narediti 12x60kg počepa res mislim, da bi morala kmalu osvojiti tudi 80kg-ko. Najprej moram premagat psiho.

Jutri bi po planu morala imeti ME trening, ampak ker sem vikend trening prestavila na današnji dan, bom jutri verjetno naredila samo nekaj aktivacije.
Za konec pa še fotka - nastop Žabic na moto-showu. V garderobi nam ni bilo dolgčas.
moto show.JPG
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.